Webshop op maat
Webshop op maat

Akomo Kids

De initiatiefnemers achter Akomo Kids en Indrukwekkend kennen een historie die terug gaat naar 2012. In dat jaar lanceerden we de inmiddels zeer succesvolle webshop Tom en Lilly. Voortbordurend op die fijne samenwerking kwamen Martha en Chiel ook nu weer bij ons uit om een nieuwe webshop op te zetten.

Daar waren we natuurlijk onwijs blij mee. Niet alleen omdat onze websitebouwers zich op een mooi project kunnen storten, maar ook omdat Akomo Kids mooie, kleurrijke producten verkoopt die de vele vaders bij ons op de zaak graag in het online winkelmandje zouden stoppen!

akomo schermen

De opdracht

Wishlist-600x556a

De opdracht die we kregen was duidelijk: Het realiseren van een high-end webwinkel op het gebied van kinderartikelen.

De volgende zaken waren van belang:
• De webshop moest in Engels, Nederlands en Duits opgezet worden.
• Een duidelijke productfiltering
• Een whishlist module: Het opslaan van producten in een wensenlijst om deze op een later tijdstip te bestellen.

Er was een sterke wens om die met WooCommerce te bouwen, omdat Shopify in een eerder stadium niet aan de gestelde wensen kon voldoen. Om dat te laten slagen moesten we de data over producten, bestellingen en klanten exporteren uit Shopify en vervolgens importeren binnen WooCommerce.

We love Wordpress

Zeg je website, dan zeggen wij Wordpress, We steken ons enthousiasme over het content management systeem (CMS) niet onder stoelen of banken. Door onze rijke ervaring binnen het systeem hebben we al vele wensen weten te realiseren en leren we elke dag hoe je de beste website opstelt. Zo kunnen we onze klanten, zoals Akomo Kids, het best van dienst zijn.

Het resultaat

Akomo website

Door een op maat gemaakt design te combineren met het toepassen van de nieuwste technieken, komt het geheel goed tot zijn recht. De kracht van WooCommerce in combinatie met premium hosting leidt tot een stabiele, betrouwbare website. Een beeld zegt meer dan duizend woorden: https://akomokids.com/nl/

Ontmoet de betrokken teamleden

De opdrachtgever aan het woord

Quote

Na een mislukt avontuur met Shopify besloten we de zaken grondig aan te pakken en namen we contact op met de mensen van Indrukwekkend. Michel, Alex en Hans Peter hebben goed naar onze wensen en ideeën geluisterd en die vertaald naar een prachtige website. Af en toe best complex met die verschillende talen maar het ziet er nu uit zoals we dat voor ogen hadden en hij doet helemaal wat we graag wilden. Veel dank voor de onwijs leuke samenwerking tijdens het bouwen van de shop en ook voor de goede support daarna. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en supertrots op Indrukwekkend en Akomo Kids.

Martha & Chiel
Team Akomo Kids
Martha & Chiel

Andere cases

Terug naar boven