back to top

De opdracht

De opdracht

De opdracht die we kregen was duidelijk: Het realiseren van een high-end webwinkel op het gebied van kinderartikelen.

De volgende zaken waren van belang:
• De webshop moest in Engels, Nederlands en Duits opgezet worden.
• Een duidelijke productfiltering
• Een whishlist module: Het opslaan van producten in een wensenlijst om deze op een later tijdstip te bestellen.

Er was een sterke wens om die met WooCommerce te bouwen, omdat Shopify in een eerder stadium niet aan de gestelde wensen kon voldoen. Om dat te laten slagen moesten we de data over producten, bestellingen en klanten exporteren uit Shopify en vervolgens importeren binnen WooCommerce.

Wishlist-600x556a

We love Wordpress

We love Wordpress

Zeg je website, dan zeggen wij Wordpress, We steken ons enthousiasme over het content management systeem (CMS) niet onder stoelen of banken. Door onze rijke ervaring binnen het systeem hebben we al vele wensen weten te realiseren en leren we elke dag hoe je de beste website opstelt. Zo kunnen we onze klanten, zoals Akomo Kids, het best van dienst zijn.

Het resultaat

Het resultaat

Door een op maat gemaakt design te combineren met het toepassen van de nieuwste technieken, komt het geheel goed tot zijn recht. De kracht van WooCommerce in combinatie met premium hosting leidt tot een stabiele, betrouwbare website. Een beeld zegt meer dan duizend woorden: https://akomokids.com/nl/

Akomo website

Na een mislukt avontuur met Shopify besloten we de zaken grondig aan te pakken en namen we contact op met de mensen van Indrukwekkend. Michel, Alex en Hans Peter hebben goed naar onze wensen en ideeën geluisterd en die vertaald naar een prachtige website. Af en toe best complex met die verschillende talen maar het ziet er nu uit zoals we dat voor ogen hadden en hij doet helemaal wat we graag wilden. Veel dank voor de onwijs leuke samenwerking tijdens het bouwen van de shop en ook voor de goede support daarna. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en supertrots op Indrukwekkend en Akomo Kids.

Team Akomo Kids,
Martha & Chiel

Wat de opdrachtgever zegt

Case Manager:

Het idee was helder: een moderne, snelle webwinkel realiseren. Aan ons de taak om dit grafisch en technisch uit te voeren, en volgens mij is dit goed gelukt. De samenwerking met Chiel en Martha verliep erg plezierig.