back to top

Samensmelten

Samensmelten

Baker & McKenzie organiseert veel evenementen, zowel intern als extern, en om die te promoten schakelen ze onze hulp in. Het enthousiaste marketingteam barst van de energie, dus vaak is er al veel voorwerk verricht. Het is dan aan ons om al die creatieve uitspattingen om te smelten naar één duidelijk campagne beeld, met één of twee efficiënte uitingen. Dat is altijd weer een leuk en uitdagend proces om samen te doorlopen.

Nooit misgrijpen

Nooit misgrijpen

Aan de andere kant van dit creatieve samenwerkingsverband staat onze webshop plichtsgetrouw en oerdegelijk zijn werk te doen. Het ondersteunt de facilitaire afdeling van Baker & McKenzie en zorgt ervoor dat een advocaat of jurist nooit misgrijpt als deze om briefpapier, veertig ordners, of een akte-envelop verlegen zit.

Met een paar kliks kan Baker & McKenzie de voorraad die wij in beheer hebben, simpelweg afroepen in de wetenschap dat die de volgende dag in huis is.

En omdat we door ons voorraadbeheersysteem een scherp inzicht hebben in het verloop van de voorraden, hoeft de facilitaire afdeling zich daar geen zorgen over te maken; als iets op dreigt te raken, dan geven wij ruim van tevoren gewoon even een belletje.

Creatief verfrissend

Creatief verfrissend

Het is de combinatie van deze oerdegelijke dienstverlening met de creatieve balorigheid en de verfrissende oplossingen die we samen met Baker & McKenzie bedenken en uitwerken, waardoor het contact altijd leuk en uitdagend is.

Bij een diner in de eregalerij van het Rijksmuseum, waarbij de voltallige Nachtwacht aan het hoofd van de tafel zit, hoort natuurlijk een passende uitnodiging in de vorm van een stijlvol drieluik in een gouden envelop. Het bedenken en samen toe werken naar een succesvolle aanpak voor dit soort unieke gebeurtenissen is steeds weer een feestje.

“Baker McKenzie is een grote wereldspeler op een high end spelersmarkt. Dat betekent dat wij niet zozeer leveranciers zoeken, maar deskundige partners die oplossingsgericht maatwerk kunnen leveren. Het mooie is dat Indrukwekkend in staat is om oplossingen uit te denken, uit te voeren en te implementeren. Dit gaat over creativiteit, pragmatisme, innovatiekracht en pro-activiteit. Hoofd, Hart en Handen dat is Indrukwekkend voor ons!”

Wilbrand Kuijt

Baker McKenzie over ons

Case Manager:

Het team van Baker & McKenzie weet mij steeds weer te verrassen. Dat is niet alleen knap, maar ook gewoon ontzettend leuk: ze barsten van de ideeën en creatieve uitspattingen. Het is dan aan mij om selectief en praktisch te blijven denken, zodat de uitvoering ook echt zijn uitwerking heeft. Dat maakt het contact met Baker & McKenzie steeds weer tot een vrolijke uitdaging, die leidt tot zeer creatieve en speelse uitingen. Dat laatste is dan de kroon op het werk; echt iets waar je trots op mag zijn.