Een geslaagde samenwerking
Een geslaagde samenwerking

Civas Opleidingen

CIVAS is al vijftien jaar dé onderwijsspecialist op het gebied van coaching, counseling, psychologie, complementaire therapieën en persoonlijke groei.

Wat ooit begon als school voor complementair medisch onderwijs, is uitgegroeid tot een opleidingsinstituut met meer dan 80 cursussen en opleidingen. Vandaag de dag is CIVAS het grootste en meest professionele opleidingsinstituut in zijn soort, met studenten in binnen- en buitenland en diploma’s die door veel beroepsverenigingen uit het werkveld worden erkend.

Blind vertrouwen

De studiegids puilt uit van de cursussen en opleidingen, maar aangezien het aanbod van CIVAS constant in beweging is, dient de studiegids ook twee keer per jaar herzien te worden. En met zo veel verschillende cursussen en opleidingen, die allemaal hun eigen diploma’s en vaak meerdere certificeringen hebben, is dat bepaald geen sinecure.

Daarom werkt CIVAS graag met ons; ze kunnen blind vertrouwen op onze accuratesse en weten dat wij altijd een paar stapjes extra zetten. Als wij zien dat een beeld twee keer wordt gebruikt, dan trekken we aan de bel. Als we zien dat bij een bepaalde certificering het verkeerde beeldmerk wordt gebruikt, dan corrigeren we dat meteen. Als wij wijzigingen doorvoeren in de prijslijsten, dan hoeven die niet nog eens door CIVAS gecontroleerd te worden, want dat doen wij gewoon zelf. Het is hogere school DTP-werk en daar voelen wij ons enorm in thuis.

Op voorraad

Daarnaast verzorgen wij alle fysieke communicatiemiddelen van CIVAS, zowel in de opmaak als in de productie, en hebben we een speciale webshop ingericht zodat CIVAS alle middelen zelf kan afroepen op het moment dat die middelen nodig zijn.

Met zo veel verschillende certificaten en diploma’s, meer dan 10.000 studiegidsen en ruim 20.000 ringbanden per jaar, is het van belang dat wij de hoeveelheden die we voor CIVAS in voorraad hebben scherp in de gaten houden. Het voorraadbeheersysteem werkt daarbij zeer doeltreffend; dreigt een artikel op te raken, dan krijgen wij automatisch een melding, zodat we weten wat we moeten doen. Hierdoor zijn de voorraden constant op niveau en hoeft CIVAS zich nooit zorgen te maken.

Voorraadbeheer

Ontmoet de betrokken teamleden

Andere cases

Terug naar boven