Productie en logistiek op elkaar afgestemd
Productie en logistiek op elkaar afgestemd

Loods 5

Al sinds 2017 werken we samen met Loods 5, een woonwinkel waar je met iedere woonwens terecht kunt. In hun winkels en online kun je terecht voor nieuwe meubels, woonaccessoires en een flinke dosis inspiratie. Hun magazine is hierbij een belangrijk onderdeel van de communicatiestrategie. De afgelopen jaren hebben wij bij verschillende mooie edities ondersteund.

loods 5 magazines collage

De opdracht

Loods 5 magazines geproduceerd door indrukwekkend

Onze samenwerking is gestart op basis van ons advies over papiersoorten en productiemogelijkheden. Natuurlijk speelt prijs een rol en die is goed. Daarnaast ondersteunen wij hun studio, Ontwerpstudio 5, op technisch vlak, zodat de bestanden op de juiste wijze voorbereid zijn voor de productie.

Advies en technische ondersteuning

Het creatieve team van Loods 5, Ontwerpstudio 5, bruist van de ideeën. Samen sparren wij over de productie opties om het Loods 5 eigen in te vullen, waarbij onze ondersteuning zit in de productie- en afwerkmogelijkheden, materiaalkeuze en techniek voor de digitale bestanden en productie. Daarnaast vormt de logistiek een belangrijke factor, want met vijf locaties van Zaandam tot Maastricht moet dat wel kloppen.

Na de productie bekijken wij samen de modellen en bepalen eventuele verbeteringen. Daarnaast zijn wij scherp op ontwikkelingen die interessant zijn om met het creatieve team te delen.

Keep me for inspiration

loods 5 magazine nieuwe look

Het magazine heeft de afgelopen jaren een transformatie doorgemaakt:

- Een nieuwe naam: Styles, passend bij de verschillende woonstijlen die Loods 5 aanbiedt
- Een slagje groter, want de foto's verdienen ruimte
- Gedrukt op ongestreken papier, waarbij het omslag stevig is en het binnenwerk lichter is, maar beperkt doorschijnt. Dit zorgt voor een meer natuurlijke uitstraling.
- Milieuvriendelijk materiaal, dus geen laminaat meer op de omslag, FSC gecertificeerd papier en Blue Angel keurmerk voor de gebruikte inkten.

Het magazine van Loods 5 is voor ons echt een paradepaardje en heeft o.a. Young Capital en Raw Materials er toe bewogen om ook met ons een magazine te produceren. Een mooier compliment voor onze samenwerking met Loods 5 kunnen wij niet krijgen.

Ontmoet de betrokken teamleden

De opdrachtgever aan het woord

Quote

Werken met Indrukwekkend en Ron is altijd heel prettig! Ze zijn op zowel creatief als zakelijk vlak voor ons de juiste gesprekspartner. Het team van Indrukwekkend werkt heel goed samen met onze studio en leveren al jaren top kwaliteit magazines en ander drukwerk. Ze gaan vernieuwende ideeën niet uit de weg en kunnen Loods 5 van de juiste oplossingen voorzien. Wij zijn in ieder geval onder de indruk!

Diederick Schnitger​
Commercieel Directeur
Diederick Schnitger​

Andere cases

Terug naar boven