Een persoonlijk tintje
Een persoonlijk tintje

Shortleasen met Kim

Kim communiceert zoals ze is, heeft het hart op de tong, spreekt duidelijke taal en houdt van een grapje. Als het over automotive en leasen gaat, weet Kim exact waarover ze praat. Kim begeleidt de klant op haar eigen subtiele en enthousiaste manier tijdens het gehele proces. Ze is hét boegbeeld geworden van shortleasen.nl, wat in 2019 tien kaarsjes uit mocht blazen. Benieuwd naar onze promotionele acties? Lees en kijk snel verder!

Wie is Kim?

Kim is het antwoord op de vraag: “Hoe maken we shortleasen wat persoonlijker?” Daarbij was het voor het nuchtere team van Shortleasen.nl heel belangrijk dat het wel realistisch bleef en vooral niet te ludiek of te dominant. De rol van Kim speelt zich daardoor af in de achtergrond, terwijl ze door haar herkenbare stijl gedurende het gehele proces op de voorgrond aanwezig is.

Trouwens, Kim is gebaseerd op Kim. En ze werkt gewoon bij Shortleasen.nl; zij is het toonbeeld van de persoonlijke en energieke werkwijze die kenmerkend is voor het Noord-Hollandse familiebedrijf.

Dat is Kim

Ze begeleidt je op de website bij het zoeken naar de perfecte auto, geeft heldere adviezen, presenteert alle informatie die je nodig hebt op een duidelijke en vrolijke manier.

Kim is wild!

Ze zorgt er voor dat je wat te drinken hebt als je voor het eerst de garage uitrijdt en ze staat met WildFM in de file om ter plekke radio te maken en verzoeknummers te draaien.

Fan van Kim

Shortleasen insteekmap

10 kaarsjes

Terug- en vooruitblikken 10 jaar Shortleasen.nl

In november 2019 mocht shortleasen.nl 10 kaarsjes uitblazen! Hierom vonden Kim en haar collega's het een mooi moment voor een ludieke actie. Iets wat je ogen verleidt, je interesse wekt en het gesprek start.

Terugkijken naar de afgelopen 10 jaar laat je vanzelf vooruitkijken naar alles wat komen gaat. Zodoende kwamen we tot een idee: terugblikken en vooruitblikken. De een gevuld met autodrop, de ander met pepermuntjes. Zo tover je een lach op het gezicht! Een lach die trouwens ook bij Kim en haar collega's verscheen:

"Om het 10-jarig jubileum te vieren van ons online label Shortleasen.NL wilden we niet ‘zomaar’ met een bedankje bij onze klanten op de stoep staan. Als je “jarig” bent, trakteer je, en dan kom je vaak toch uit bij iets lekkers! Indrukwekkend heeft ons geholpen om alleen ‘iets lekkers’ om te zetten in ‘iets leuks en unieks’. Toch een heerlijke traktatie, maar met een verhaal en een visie. Met de terug- en vooruitblikken vierden we niet alleen ons 10-jarig bestaan, maar ook de vriendschap met onze klanten en ons gezamenlijke enthousiasme voor de toekomst. Een enorm dankjewel Indrukwekkend!"

Proost Kim!

Shortleasen waterflesje

Samen met het team van Shortleasen.nl hebben we er uiteindelijk voor gezorgd dat Kim de onderscheidende factor is die van het begin tot het eind zorgt voor een verfrissend heldere benadering. Proost, Kim!

De opdrachtgever aan het woord

Quote

Het was even schrikken toen ik zélf ineens het boegbeeld van de campagne werd, maar de mannen van Indrukwekkend waren er van overtuigd dat dit het beste was en dat konden ze ook goed onderbouwen. Uiteindelijk hebben ze daar ruimschoots gelijk in gekregen, want alle reacties zijn superpositief. Dat is een compliment voor hen, maar natuurlijk ook een beetje voor mezelf. Dank je wel jongens!

Kim
Kim

Ontmoet de betrokken teamleden

Case Manager:

Het is onwijs leuk om met het team van Shortleasen.nl samen te werken. Ze wisten vooraf al heel goed wat ze niet wilden; geen karikatuur, niet kinderachtig, wel persoonlijk en menselijk. Voor de uitvoering van die wensen in een complete campagne kwamen ze bij ons en toen we eenmaal met het idee kwamen om hun eigen Kim te gebruiken, was het hek van de dam. Kim is op een hele leuke en enthousiaste manier van het begin tot het eind betrokken bij het leasecontract. Super enthousiast zijn we toen met zijn allen doorgegaan op de invulling van alle verschillende uitingen. Denk aan onze laatste actie, de terug- en vooruitblikken. Een geschenk dat volledig op de branche gericht is en de accountmanager een "kapstok" geeft om een afspraak met klanten en prospects te plannen. Het leuke daarbij is dat we onze creativiteit en kennis volledig kunnen inzetten en we nét even meer kunnen bieden dan ons in eerste instantie gevraagd is.

Wouter

Andere cases

Terug naar boven