back to top

Wie is Kim?

Kim is het antwoord op de vraag: “Hoe maken we shortleasen wat persoonlijker?” Daarbij was het voor het nuchtere team van Shortleasen.nl heel belangrijk dat het wel realistisch bleef en vooral niet te ludiek of te dominant. De rol van Kim speelt zich daardoor af in de achtergrond, terwijl ze door haar herkenbare stijl gedurende het gehele proces op de voorgrond aanwezig is.

Trouwens, Kim is gebaseerd op Kim. En ze werkt gewoon bij Shortleasen.nl; zij is het toonbeeld van de persoonlijke en energieke werkwijze die kenmerkend is voor het Noord-Hollandse familiebedrijf.

Dat is Kim

Ze begeleidt je op de website bij het zoeken naar de perfecte auto, geeft heldere adviezen, presenteert alle informatie die je nodig hebt op een duidelijke en vrolijke manier.

Kim is wild!

Ze zorgt er voor dat je wat te drinken hebt als je voor het eerst de garage uitrijdt en ze staat met WildFM in de file om ter plekke radio te maken en verzoeknummers te draaien.

Fan van Kim

Onze brainstormsessies en procesbesprekingen zorgden voor een verheldering in onze creatieve invulling. Kim werd een echte Kim; iemand die je graag zou ontmoeten!

Shortleasen insteekmap

Proost Kim!

Samen met het team van Shortleasen.nl hebben we er uiteindelijk voor gezorgd dat Kim de onderscheidende factor is die van het begin tot het eind zorgt voor een verfrissend heldere benadering. Proost, Kim!

Het was even schrikken toen ik zélf ineens het boegbeeld van de campagne werd, maar de mannen van Indrukwekkend waren er van overtuigd dat dit het beste was en dat konden ze ook goed onderbouwen.

Uiteindelijk hebben ze daar ruimschoots gelijk in gekregen, want alle reacties zijn superpositief.
Dat is een compliment voor hen, maar natuurlijk ook een beetje voor mezelf 😉

Dank je wel jongens!
Liefs,

Bedankje van Kim

Case Manager:

Het was zo leuk om te werken met het team van Shortleasen.nl. Ze wisten vooraf al heel goed wat ze niet wilden; geen karikatuur, niet kinderachtig, wel persoonlijk en menselijk. Voor de uitvoering van die wensen in een complete campagne kwamen ze bij ons en toen we eenmaal met het idee kwamen om hun eigen Kim te gebruiken, was het hek van de dam. Super enthousiast zijn we toen met zijn allen doorgegaan op de invulling van alle verschillende uitingen. En... hoe! Kim is op een hele leuke en enthousiaste manier van het begin tot het eind betrokken bij het leasecontract. En daar kun je echt alleen maar blij van worden!