Een stevige fundering
Een stevige fundering

Studio S3

Studio S3 gaat voor niets minder dan droomhuizen. Met hun kennis over bouwkunde en architectuur voorzien ze zowel de particuliere als zakelijke markt van een ontwerp op maat. Vanuit de behoefte om online beter zichtbaar te worden, kwamen ze bij ons terecht. We nemen je mee in onze samenwerking, waarbij de online reis van de klant uitgestippeld werd.

Nieuwe website

Logo Studio S3

Stap één in de samenwerking tussen Studio S3 en Indrukwekkend was het opzetten van een nieuwe website. Het bedrijf kwam met de wens voor een zakelijke en particuliere websiteomgeving, waarin de projecten mooi en overzichtelijk getoond worden. Na het bespreken van deze behoeften met de klant gingen onze websitebouwer Hans-Peter en vormgever Michel meteen aan de slag.

Bouwen of verbouwen?

Uiteindelijk heeft dit tot een website geleid met een duidelijke splitsing tussen zakelijk en particulier. In beide omgevingen staan de projecten centraal, om een goed beeld van de diensten en ervaring van het bedrijf weer te geven. In de particuliere omgeving van de website wordt er een afsplitsing gemaakt tussen het bouwen en verbouwen van een woning. Bekijk de video hieronder of surf naar studio-s3.nl

Onder de aandacht

FB-adv-Studio s3-iPhone-600x450

Na het afronden van de website werd het tijd voor stap twee. We hebben meteen doorgepakt met een uitgebreid advertentieplan om Studio S3 op zowel Google als Facebook onder de aandacht te brengen. Sindsdien komt een groot deel van de particuliere bezoekers via Facebook op de website en is Studio S3 beter vindbaar via Google. Deze investering leidt iedere maand tot aanmeldingen voor het inloopspreekuur, wat doorgaans hét startpunt is voor een nieuw (ver)bouwplan.

Om Studio S3 en onszelf goed inzicht te bieden in de websitestatistieken, campagnes en social media kanalen, hebben we een dashboard op maat opgesteld. Hierin is het mogelijk om zelf een periode te kiezen en dus van bijvoorbeeld vorige week te zien hoeveel websitebezoekers er waren. Denk ook aan de populairste zoektermen onder de doelgroep, best bezochte pagina's en meest converterende campagne. Zo weten ze altijd waar de kansen liggen!

Ontmoet de betrokken teamleden

Case Manager:

Studio S3 was toe aan een nieuwe huisstijl en een daarbij horende website. Als eerst hebben we samen het nieuwe logo vormgegeven. Daarna zijn we gaan kijken wat de boodschap van Studio S3 is en in welke stijl zij dat willen overbrengen. Op basis daarvan zijn we aan de slag gegaan met de vormgeving voor de website en hebben die vertaald naar een “look en feel” van de website. We ontwikkelden op maat gemaakte onderdelen waarin het verhaal van Studio S3 op een speelse manier kan worden verteld. Tijdens het maken van een site houden we altijd heel intensief contact met de klant, dat is altijd een leuke periode waarin je elkaar goed leert kennen en we een mooi resultaat kunnen neerzetten!

Hans-Peter

Andere cases

Terug naar boven
Voordat je weggaat

In onze maandelijkse nieuwsbrief ontvang je:

  • Frisse ideeën op het gebied van social media;
  • Advies op maat van onze professionals;
  • Feiten en nieuwtjes over strategie, offline communicatie, websites, online marketing.