back to top

Nieuwe website

Stap één in de samenwerking tussen Studio S3 en Indrukwekkend was het opzetten van een nieuwe website. Het bedrijf kwam met de wens voor een zakelijke en particuliere websiteomgeving, waarin de projecten mooi en overzichtelijk getoond worden. Onze websitebouwer Hans-Peter en vormgever Michel gingen meteen aan de slag.

Logo Studio S3

Bouwen of verbouwen?

Uiteindelijk heeft dit tot een website geleid met een duidelijke splitsing tussen zakelijk en particulier. In beide omgevingen staan de projecten centraal, om een goed beeld van de diensten en ervaring van het bedrijf weer te geven. In de particuliere omgeving van de website wordt er een afsplitsing gemaakt tussen het bouwen en verbouwen van een woning. Bekijk de video hieronder of surf naar studio-s3.nl

Onder de aandacht

Kijken hoe de verf van de website droogt was er niet bij. We hebben meteen doorgepakt met een uitgebreid advertentieplan om Studio S3 op zowel Google als Facebook onder de aandacht te brengen. Sindsdien komt een groot deel van de particuliere bezoekers via Facebook op de website en is Studio S3 beter vindbaar via Google. Deze investering leidt iedere maand tot aanmeldingen voor het inloopspreekuur, wat doorgaans hét startpunt is voor een nieuw (ver)bouwplan.

FB-adv-Studio s3-iPhone-600x450

“Onze stichting had in het verleden nog nooit aan marketing gedaan maar daar moest hoognodig verandering in komen. In samenwerking met Indrukwekkend is er o.a. een nieuwe huisstijl en marketingplan ontwikkeld, maar daar stopt de samenwerking niet! Indrukwekkend staat ons bij in de communicatie naar onze klanten door o.a. de ontwikkeling en bijhouden van onze website en Facebook pagina en allerlei reclame uitingen. Kortom, Indrukwekkend is inmiddels een belangrijke schakel voor onze organisatie.”

Groet, Sylvia

Rekam over ons

Case Manager:

Studio S3 was toe aan een nieuwe huisstijl en een daarbij horende website. Als eerst hebben we samen het nieuwe logo vormgegeven. Daarna zijn we gaan kijken wat de boodschap van Studio S3 is en in welke stijl zij dat willen overbrengen. Op basis daarvan zijn we aan de slag gegaan met de vormgeving voor de website en hebben die vertaald naar een “look en feel” van de website. We ontwikkelden op maat gemaakte onderdelen waarin het verhaal van Studio S3 op een speelse manier kan worden verteld. Tijdens het maken van een site houden we altijd heel intensief contact met de klant, dat is altijd een leuke periode waarin je elkaar goed leert kennen en we een mooi resultaat kunnen neerzetten!