Stressbestendige socializer
Daan daagt je uit

Daan daagt je uit

Online marketing groeit door en dus ook onze afdeling. Daarom hebben Sarina en Sander de hulp van een high-potential ingeschakeld: Daan! Als nieuwste online marketeer helpt hij dagelijks diverse klanten aan ijzersterke marketinguitingen.

 

Wil van A tot Z betrokken worden.

Onze leergierige Benjamin leert snel en is heel nieuwsgierig. Hij denkt graag mee van begin tot eind, wat hem zeer geschikt maakt als all-round marketeer. Als je A, B, C, D en E oppakt, wil je toch ook weten hoe Z gaat? We houden van die instelling!

Daan heeft de opleiding Marketing en Communicatie gedaan en besloot daarna te starten met de opleiding Commerciële Economie. Maar Daan zou Daan niet zijn als hij niet van de gebaande paden zou afwijken. Middenin de zoveelste lockdown besloot hij te stoppen met zijn studie en bij ons te solliciteren zodat hij zijn kennis en ervaring in de praktijk kon brengen. En dat getuigt van lef!

Deze marketeer is op zoek naar een uitdaging. Of het nu het optimaliseren van de website is om de vindbaarheid te vergroten of een complete online campagne. Hij gaat de challenge aan.

Wat vindt Daan leuk

Quote

Als voetbaltrainer bij de jeugd KNVB dagen heb ik geleerd leiding te geven en structuur aan te brengen. Dat is ook wat ik graag voor onze klanten doe. Wanneer je geen idee hebt waar je moet beginnen met je marketingactiviteiten, kijk ik graag met je mee naar de mogelijkheden. Samen zetten we een gedegen strategie op.

Snel schakelen tussen projecten is voor mij geen probleem. Ik ben stressbestendig en blijf kalm.

Daan

Wie is Daan verder?

In mijn weekenden hou ik ervan om leuke dingen te doen, zoals een borreltje met vrienden of weekendjes weg. Ik ben echt een familiemens. Verder haal ik voldoening uit sporten. Door het sporten kan ik even mijn energie kwijt en mijn gedachten uitzetten. Voetbal en zaalvoetbal doe ik meerdere keren in de week. Verder vind ik het leuk om te padellen en dus actief bezig te zijn met sport.

Maar ik vind het ook heerlijk om even niks te doen. Lekker op de bank hangen en filmpje aan met uiteraard een lekker wijntje of biertje erbij. De hobby’s van mijn vriendin en mij zijn dus ook lekker koken voor elkaar en uit eten gaan.

Ik zou heel graag nog meer van de wereld willen zien. Thailand en Australië staan hoog op mijn lijstje, maar er zijn nog zoveel plekken die ik wil zien dat het teveel is om op te noemen. Ook zou ik graag mijn duikbrevet willen halen, want ik vind de wereld zowel boven als onder water schitterend. Uiteindelijk lijkt het mij leuk om zulke reizen te maken met mijn gezin.

Verder heb ik de ambitie om mijn eigen bedrijf te starten. Voor nu zit ik nog in de fase dat ik mijzelf wil ontwikkelen.

Wil je online
in beeld komen?

Da(a)n help ik je
graag!

Wil je online
in beeld komen?

Da(a)n help ik je
graag!

Daan

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven