Onze perfectionist
Ideale sparringpartner met oog voor kwaliteit en detail

Ideale sparringpartner met oog voor kwaliteit en detail

Deze commercieel ingestelde marketing topper is onze nieuwste aanwinst op de online marketing afdeling. Met zijn 10 jaar marketing ervaring weet hij als geen ander wat de klant wil en gaat graag met je in gesprek om te sparren over de mogelijkheden.

Kijkt verder dan zijn neus lang is

Een echte teamspeler die op meerdere vlakken zijn bijdrage wil leveren. Daniël werkt heel precies en met zijn positief-kritische blik kijkt hij vaak verder dan zijn neus lang is. Daniël is loyaal en bezit een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, zowel voor Indrukwekkend als voor onze klanten. Zijn loyaliteit bewijst hij door zijn bijna tien jaar ervaring als marketeer bij zijn vorige werkgever.

Heb je Daniël als marketeer dan bijt hij zich vast in jouw project. Hij streeft naar een succesvolle customer journey waar vraag en aanbod op een elegante wijze samen komen.

Wat vindt Daniël leuk

Quote

Mensen en bedrijven helpen bij het behalen van hun doelen is mijn missie. En dat begint bij een heldere omschrijving van die doelen. Wat is ervoor nodig om deze te behalen en hoe gaan we dit ‘samen’ realiseren? Ik streef ernaar om zo efficiënt mogelijk te werken en daardoor zoveel mogelijk uit het budget te halen. Ik denk graag met je mee en kan hierbij helder en realistisch adviseren.

Daniël

Wie is Daniël verder?

Ik ben een sociaal dier en houd enorm van gezelligheid en mensen om me heen. Geniet van het leven en pluk de dag. Zorg voor de juiste balans en probeer dingen altijd positief te bekijken.

Mijn vrije tijd besteed ik het liefste aan leuke gezellige activiteiten. Denk hierbij aan eropuit trekken met mijn gezin, familie of vrienden. Buiten de deur een hapje eten of een feestje op zijn tijd vind ik heerlijk. Met een energieke dreumes hoef ik me overigens geen moment te vervelen.

Als uitlaatklep is sporten essentieel voor mij, ik ben dan ook regelmatig te vinden op de tennisbaan en voetbalvelden. Alles omtrent voetbal interesseert me enorm en ik kan niet wachten om later met mijn zoontje een balletje te trappen.

Een roadtrip doen door Amerika staat nog hoog op mijn bucketlist. Verder fantaseer ik over het runnen van een eigen bedrijf. Ook het onderwijs wekt mijn interesse. Voorlopig ga ik me vooral vastbijten in de gave projecten van Indrukwekkend en partners!

Benieuwd naar de
(online) mogelijkheden?

Let me know!

Benieuwd naar de
(online) mogelijkheden?

Let me know!

Daniël

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven