back to top

Groot project of
een kleine klus?

Ik help je graag
verder!

Groot project of
een kleine klus?

Ik help je graag
verder!
Dennis

Van alle markten

Maar goed, alle kippen op een stokkie; Dennis is wel mooi onze opper-ordermanager en leidt als zodanig de grootste projecten in goede banen. Daarbij gaat het hem niet alleen om zijn specialisme in offline communicatie, want ook in alle andere aspecten van de marketing communicatie is Dennis ruimschoots thuis. Hierdoor kan hij snel schakelen en ook het overzicht bewaren.

Richting

Dennis haalt zijn voldoening uit de totaalprojecten die hij leidt voor organisaties als Reggefiber, Rekam of de Gemeente Zaanstad, maar krijgt de meeste energie van het project Indrukwekkend zelf, waar hij samen met Wouter richting en leiding aan geeft.

Het mooiste vind ik het, als ik een totaalproject kan begeleiden; van scratch af aan samen met de klant brainstormen over de wens en de oplossing, dan intern en ook met externe partijen het project van A tot Z in goede banen leiden. Kers op de taart is dan natuurlijk als mijn inbreng en ideeën gedurende het project zichtbaar worden en uitgroeien tot iets moois. Dat geeft ontzettend veel voldoening en energie!

Volg Dennis

Volg Dennis

Volg Dennis

Wie is Dennis
verder?

Mijn weekend bestaat uit leuke dingen doen met mijn jongens; met zijn drietjes in de trein, of naar de tractors op het land kijken. Daarnaast vind ik meestal nog wel ergens een gaatje om wat rond te rijden op mijn Harley, of een bakkie te doen bij mijn vader of wat vrienden. Dan hebben we lol om niks.

In de zomer gaan we regelmatig varen met het gezin, in de buurt van het Alkmaardermeer of gewoon in de ringvaart bij ons om de hoek. Ook kan ik erg genieten van een weekendje weg met mijn vrouw, gewoon lekker met ons tweeën. Maar lekker niets doen in onze tuin vinden we ook heerlijk.
Daarnaast sport ik gemiddeld 3x in week op zolder, waar ik mijn eigen krachthonk heb.

Als ik thuis kom van mijn werk gaat de knop geheel om en leiden mijn vrouw en ik het andere bedrijf dat “gezin” heet. Dit klinkt nu misschien wel heel zakelijk, maar de voldoening, het plezier en het aanpoten heeft veel raakvlakken met mijn werk. Het vergt voor beide “bedrijven” discipline om op een relaxte manier alles aan te kunnen gaan en vooral een mooi en tevreden leven te kunnen leiden.

Rekam
Rekam
Reggefiber/ KPN
Reggefiber/ KPN

Cases van Dennis

Ontmoet de rest
van het team

Ontmoet de rest
van het team

Michel

Michel

Graphic designer

Frank

Frank

Chef Sfeerbeheer

Alex

Alex

Online aanvoerder

Wouter

Wouter

Mogelijkheden Man

Sarina

Sarina

Online topper

Esther

Esther

Hoofd Beautycase

Stefan

Stefan

Rots in Branding

Sander

Sander

Mr. Small Talk

Hans-Peter

Hans-Peter

Digitale inspirator

Mark

Mark

Projectmanager

Edwin

Ron

Wessel

Wessel

Goalgetter

Mark

Mark

Hoge Ogen Gooier