Oppermanager
Altijd streven naar 100% resultaat

Altijd streven naar 100% resultaat

Dennis is één van de oprichters van Indrukwekkend. Daarnaast is hij Chef Facility en Hoofd Malaprop. Het idee om een boek uit te brengen waarin al zijn verhaspelingen gebundeld zijn is al zo oud als de weg naar Venetië, maar omdat Dennis er steeds maar betere malapropismen aan toe blijft voegen, wordt de daadwerkelijke productie steevast uitgesteld. Dat gezegd hebbende, staat bij ons duidelijk op het Netflix hoe dat boekje er uit zou komen te zien en denken wij dat het er ook snel zou moeten komen, omdat we anders achter de boot aan lopen.

Van alle markten

Maar goed, alle kippen op een stokkie; Dennis is wel mooi onze opper-ordermanager en leidt als zodanig de grootste projecten in goede banen. Daarbij gaat het hem niet alleen om zijn specialisme in offline communicatie, want ook in alle andere aspecten van de marketing communicatie is Dennis ruimschoots thuis. Hierdoor kan hij snel schakelen en ook het overzicht bewaren.

Dennis haalt zijn voldoening uit de totaalprojecten die hij leidt voor organisaties als KPN of Prescan, maar krijgt de meeste energie van het project Indrukwekkend zelf, waar hij samen met Wouter richting en leiding aan geeft.

Wat vindt Dennis leuk

Quote

Ik kan enorm genieten wanneer mijn collega’s intensief samenwerken aan projecten. De passie en gedrevenheid die telkens wordt ingezet om de klant te verassen én te ontzorgen is prachtig!

Dennis

Wie is Dennis verder?

M'n vrije tijd breng ik het liefst met mijn gezin en vrienden door. In het voorjaar aan we regelmatig met de caravan en mountainbikes op pad. Op zaterdagochtend coach ik het voetbalteam van m'n jongste zoon Ruben. Dat ik weinig verstand van voetbal heb maakt bij 7-jarigen niet heel veel uit :-). Motivatie, humor en aandacht zijn het belangrijkst.

Ook kan ik erg genieten van een weekendje weg met mijn vrouw, gewoon lekker met z'n tweeën. Maar lekker niets doen in onze tuin vinden we ook heerlijk. Daarnaast sport ik gemiddeld 3x in de week op zolder, waar ik mijn eigen krachthonk heb.

Cases van Dennis

Groot project of
een kleine klus?

Ik help je graag
verder!

Groot project of
een kleine klus?

Ik help je graag
verder!

Dennis

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven