Onze allesbinder
Samen tot goede resultaten komen

Samen tot goede resultaten komen

Edwin onze nieuwste aanwinst. Niet Edwin Uitterdijk, want die loopt al een flink aantal jaren bij ons rond. Nee Edwin Schouwstra, mark that name! En denk nou niet meteen aan Mark Entius, want ook hij behoort al even tot ons meubilair. Edwin heeft de looks van Mark en de naam van… eh… Edwin. Dat moet wel een gouden combinatie zijn!

Jong, maar ervaren

Edwin houdt niet van stilzitten, zoveel is duidelijk. Zijn carrière is begonnen bij MTV Networks. Als starter zag hij de VJ’s en artiesten die je normaal alleen op TV ziet. Als tiener keek hij altijd naar TMF, en dat leek zo onbereikbaar, maar kwam nu ineens dichtbij. In de afgelopen 10 jaar heeft hij vol geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling door vele opleidingen, cursussen en trainingen te volgen. Edwin was al snel gefascineerd van marketing en dus heeft hij tussendoor Marketing Nima A en Marketing Communicatie B gedaan.

Toch leer je in de praktijk het meest door het zelf toe te passen. Dat heeft hij onder meer gedaan door zijn rol als manager van Commercial Operations, bestaande uit 2 teams. Zo had hij enerzijds met het beleid van de directie en anderzijds met de ambities van de personen in het team en de totale afdeling te maken. "Voor mij was de grote uitdaging om een sterk en goed functionerend team neer te zetten die goed samenwerkt en hoogst haalbare niveau haalt. Dat is gelukt en daar ben ik trots op".

Aan de instelling ligt het niet: Edwin gaat er altijd 100% voor. Door zoveel mogelijk kennis op te doen kun je dat in de praktijk gebruiken en weet je waarom dingen gaan zoals ze gaan. Op die manier kun je continu jezelf en de processen waar je dagelijks mee te maken hebt verbeteren.

Wat vindt Edwin leuk

Quote

Met een concreet advies een marketingvraagstuk oplossen en daarmee de klant/onderneming verder helpen vind ik het leukst. Daarnaast vind ik het leuk en belangrijk om dit te blijven monitoren en door middel van een continu advies de klant met diens onderneming blijvend te laten groeien en ontwikkelen.

Voor klanten wil ik het beste resultaat behalen en daar zet ik mij 100% voor in. Een goede relatie is enorm belangrijk, van het eerste moment tot na het behalen van het gewenste resultaat. Want ook na het opleveren van een goed eindproduct is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen die bij de klant spelen, zodat je altijd kunt sparren over hoe je de klant weer een stap verder kunt helpen.

Edwin

Wie is Edwin verder?

Mijn leven draait om mijn gezin en daar ben ik trots op. Ik, mijn vrouw, 2 kinderen en de 3e op komst is voor mij mijn basis. Ik geniet elke dag en wil ik zoveel mogelijk leuke dingen doen met het gezin. We zijn dan ook vaak op het strand te vinden, op een veldje om te voetballen of een rondje fietsen. Ook vind ik het belangrijk om elk jaar in ieder geval een keer op vakantie te gaan en het liefst naar het buitenland om nieuwe dingen te zien in combinatie met een speelparadijs voor de kids.

Mijn moeder woont op Aruba en die willen we ook elk jaar wel een keer zien (liever vaker). Of zij komt naar Nederland of wij gaan die kant op.
Vrienden zijn voor mij ook echt heel belangrijk. Mijn vrienden ken ik al vanaf mijn 14e en dus hebben we met elkaar veel meegemaakt. We zijn veel met elkaar op vakantie geweest. Eén van de hoogtepunten was de roadtrip door West-Amerika met mijn beste vriend. In Las Vegas hadden we afgesproken met een van mijn vrienden die ook met een roadtrip bezig was. Graag wil ik in de toekomst nog meer mooie reizen maken met vrienden en familie.

Om een beetje fit en gezond te blijven sport ik bijna elke dag. Elke dag doe ik wel iets aan krachttraining. Verder probeer ik elke week wel een keer hard te lopen door de duinen en/of trap te lopen in de sportschool op zo’n speciaal apparaat. Verder vind ik mountainbiken ook echt gaaf om te doen.

In beeld komen
bij jouw doelgroep?

Ik adviseer je graag!

In beeld komen
bij jouw doelgroep?

Ik adviseer je graag!

Edwin

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven