De wandelende FAQ
Holland's next mediamanager

Holland's next mediamanager

Jens is niet iemand die stil in een hoekje zit. Stel hem jouw vraag, dan komt hij met een antwoord! Hij vindt álles leuk en gaat alleen voor het beste resultaat. Het is geen toeval dat hij ook een enorme ondernemingszin heeft, hij is namelijk een buurman van Dennis!

Projectmanagement in de marketing

Tijdens zijn studie Mediamanager heeft hij kennisgemaakt met allerlei verschillende branches. Die branches en sectoren varieerden van evenementen organiseren tot websites maken. Van een begroting opstellen tot het monteren van een video. Het is een goede ontdekkingsreis gebleken om uit te vinden welke werkzaamheden hij het leukst vind: projectmanagement in de marketing.

Jens had al eens gehoord van Indrukwekkend en is na zijn toenadering met open armen ontvangen. Dit was voor hem nog extra reden om aan de slag te gaan. Hij wil dolgraag laten zien wat hij kan en steekt dat niet onder stoelen en banken. Nee, rechte rug, borst vooruit en kin omhoog! We zijn erg benieuwd wat zijn kunde en zelfverzekerdheid hem bij ons gaat brengen!

Trouwe en loyale klanten werven en die de juiste kwaliteit aanbieden, daar gaat Jens voor. "Van elke afdeling die wij hebben de juiste diensten en producten leveren, zodat de klant altijd het gevoel heeft op één te staan." Om daartoe te komen snapt Jens dat het belangrijk is om tijdens een overleg goed en gestructureerd te communiceren. Als de klant tevreden is, is hij dat ook. Die mentaliteit kunnen wij zeker toejuichen!

Jens hoopt bij ons te leren hoe je projecten goed kunt managen. Dus: intern en extern. Het is best een uitdaging om een sterke mix van onze diensten voor te stellen en door te voeren. Daaruit het perfecte product laten komen is voor hem dé drive om vol in de 6de versnelling voor een opdracht te gaan!

Wat vindt Jens leuk

Quote

Alles van het traject van idee naar eindproduct is ontzettend belangrijk. Eigenlijk vind ik álles leuk wat te maken heeft met het product om dat helemaal naar wens te maken. Toch geniet ik het meest van het lanceren van een campagne of iets anders wat de klant verlangde. Dan komt alles bij elkaar en ben ik onwijs trots op het team en het product!

Jens

Wie is Jens verder?

Je dacht misschien al: waarom de wandelende FAQ? Nou, Jens is een fanatieke wandelaar. "Een rondje wandelen vind ik erg fijn om te doen want dat kan altijd goed mijn hoofd leegmaken." Verder zijn de weekenden vaak volgepland. Met vrienden een drankje doen, een dagje erop uit gaan of even naar de bioscoop.

Jens vervolgt: "Als het om reizen gaat, zijn mijn oren altijd gespitst. Zelf houd ik enorm van reizen en het liefst naar verre landen zoals de Verenigde Arabische Emiraten en Perú. De cultuur, de mensen, het zijn allemaal dingen waar mijn hart van gaat bloeien. Ook vind ik hiken leuk in de Oostenrijkse alpen. Van berghut naar berghut wandelen door de prachtige bergen, omringd door al het flora en fauna van Oostenrijk is voor mij echt iets waar ik gelukkig van word."

Wil je weten
wat de mogelijkheden
zijn?

Jens legt het je
uit!

Wil je weten
wat de mogelijkheden
zijn?

Jens legt het je
uit!

Jens

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven