back to top

Op zoek naar
kwalitatief sterk drukwerk?

Mark is je graag
van dienst!

Op zoek naar
kwalitatief sterk drukwerk?

Mark is je graag
van dienst!
Mark

Het complete plaatje

Mark is naar eigen zeggen opgegroeid tussen papier en inkt. Na uitstapjes in vastgoed en de zorg begon het toch te kriebelen. Het marketing en communicatie vak haalt zijn beste eigenschappen naar boven, dus koos hij voor deze stap. Grafisch drukwerk is Mark met de paplepel ingegoten, dus wordt hij enthousiast van elke klus die op zijn pad komt. Gewapend met een grote dosis ervaring denkt hij graag mee over de insteek van projecten.

De meest intensieve klus die Mark ooit gedaan heeft was een kunstproject voor een Haagse kunstschilder. Hij kreeg de opdracht om een set te maken bestaande uit een koffer met inhoud, een schilderij en andere items op zeer speciale papiersoorten uit Japan. Bijna alles moest op de machines geïmproviseerd geproduceerd worden om het maximale er uit te halen. De oplage hiervan was slechts 100 exemplaren, die vervolgens over de hele wereld werden verzonden.

Via de kunstschilder kwam er een ander project op het spoor: Een boek produceren voor de gouvernante van de prinsessen Beatrix en Irene, dochters van koningin Juliana (Quechua verhalen uit de Andes). Ook hier werden veel eisen gesteld aan de look en feel van het boek. De oplage bedroeg 300 stuks en zijn genummerd door de gouvernante van koningin Juliana. Niet alleen de productie was leuk, ook de samenwerking zeer interessant en boeiend.

"Mijn passie ligt vooral bij het eindproduct: Als een traject eenmaal in de productiefase komt, dan komt alles tot leven en wordt het tastbaar. Super spannend!"

Wie is Mark
verder?

Windsurfen is een verslaving, daar heeft elk uitstapje gevraagd of ongevraagd wel mee te maken. Dus zijn de kreten op elke surfspot in de trant van : “Het waait lekker", "mooie surfspot" en "ik wil ook!”. Grote ambitie is nog eens een keer met het NK mee te doen bij de grandmasters en veel andere surfspots te bezoeken in binnen- en buitenland. Hij zou graag een bezoek brengen aan Scandinavië en Rusland. "Bij voorkeur reis ik per trein vanwege een lichte edoch steeds aanwezige vliegangst."

Mark doet graag aan fitness, het liefst zo vroeg mogelijk op de dag! Verder creëert hij zo nu en dan wat in de keuken, gewoon uit een boek en niet te moeilijk. Zijn voorkeur gaat uit naar curry's en ovenschotels.

Ontmoet de rest
van het team

Ontmoet de rest
van het team

Dennis

Esther

Esther

Hoofd Beautycase

Wessel

Wessel

Goalgetter

Ron

Michel

Michel

Graphic designer

Sander

Sander

Mr. Small Talk

Edwin

Mark

Mark

Hoge Ogen Gooier

Wouter

Wouter

Mogelijkheden Man

Sarina

Sarina

Online topper

Alex

Alex

Online aanvoerder

Frank

Frank

Chef Sfeerbeheer

Stefan

Stefan

Rots in Branding

Hans-Peter

Hans-Peter

Digitale inspirator