back to top

Klein of groot
onderhoud

Ik help je supergraag
verder!

Klein of groot
onderhoud

Ik help je supergraag
verder!
Patrick

Plug-in

Patrick is erg leergierig en wil veel leren van zijn mede-developers. Omdat zij dezelfde taal spreken is het interessant om met hen te werken. Vakinhoudelijk kan hij veel leren van deze collega’s. En zij van hem. Patrick houdt bij het ontwerp rekening met de koppeling tussen vormgeving en functionaliteit. Hierdoor wordt het eindproduct nog gebruiksvriendelijker. Door hun krachten te bundelen wordt hij een steeds betere developer. Met zijn nuchtere houding, droge humor en gedrevenheid past hij qua karakter goed in het Indrukwekkend team.

De nieuwe website voor Indrukwekkend is tot nu toe de leukste klus. Dit komt omdat ik zowel aan de vormgeving als aan de code heb gewerkt. Het voortraject was hierin het leukste. Met meerdere collega’s hebben we herhaaldelijk een brainstorm gehad over het design en oplossingen bedacht om alles visueel aantrekkelijk en haalbaar te maken. Als ik dat dan terug zie komen in het eindproduct maakt dat het plaatje compleet.

Volg Patrick

Volg Patrick

Volg Patrick

Wie is Patrick
verder?

Afgelopen jaar heb ik een huis gekocht met mijn vriendin. In onze vrije tijd zijn we graag thuis. Helemaal nu ons eerste kindje is geboren. Ik ben vader geworden van een dochter. Het klinkt heel cliché, maar ik vind een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Dat heb ik gevonden bij Indrukwekkend. Doordeweeks hard werken en de weekenden genieten met familie en vrienden. Mijn collega’s denken dat ik ieder weekend uit eten ga. Was dat maar waar! Als ik een weekend thuis zit draai ik een van mijn platen. Of ik kijk naar de Formule 1.
Ooit hoop ik nog een mooie vakantie richting Canada te maken. Hier hoop ik orka’s te zien. Dit zijn namelijk mijn lievelingsdieren. Sociaal en speels net als ik!

Ontmoet de rest
van het team

Ontmoet de rest
van het team

Hans-Peter

Hans-Peter

Digitale inspirator

Ron

Esther

Esther

Hoofd Beautycase

Stefan

Stefan

Rots in Branding

Edwin

Sarina

Sarina

Online topper

Dennis

Alex

Alex

Online aanvoerder

Mark

Mark

Hoge Ogen Gooier

Michel

Michel

Graphic designer

Frank

Frank

Chef Sfeerbeheer

Wouter

Wouter

Mogelijkheden Man