De leukste thuis
Enthousiast, leergierig en op een missie

Enthousiast, leergierig en op een missie

Zo kunnen we onze aanwinst Sander het best omschrijven. Als een pitbull bijt hij zich vast in projecten. Van strategie tot implementatie is hij graag ‘in the lead’ en kijkt hij kritisch naar de voortgang. Alles voor een sterk resultaat.

Concreet is het sleutelwoord

Sanders kracht ligt in het vinden van de werkelijke klantbehoefte. Hij gaat graag met (potentiële) klanten om tafel om de kern van een vraagstuk te vinden en te kijken hoe we daar op kunnen anticiperen. “In mijn visie moet iets eerst concreet gemaakt worden voordat het creatieve proces de vrije loop gelaten wordt. Met een concrete behoefte als startpunt wordt het makkelijker om de vervolgstappen te bepalen.”

Naast concreet is Sander altijd bezig om te kijken wat de kortste en beste route naar het resultaat is, om verspilling van tijd en geld tegen te gaan.

Enerzijds is Sander analytisch ingesteld en kan hij een grote bak met data goed vertalen naar nieuwe inzichten. Anderzijds legt hij makkelijk contact waardoor hij doorgaans snel een band op kan bouwen en daar de vruchten van kan plukken. Small talk is stiekem ook een van zijn favoriete bezigheden hebben we gemerkt.

In het verleden is hij jarenlang assistent-trainer van een voetbalteam geweest bestaande uit geestelijk- en fysiek gehandicapten. Op het gebied van voetbal probeerde hij ze het een en ander bij te brengen, maar ook op sociaal vlak waren er genoeg uitdagingen. Naast een stukje leiderschap heeft hij daar ook geleerd om met uiteenlopende karakters om te gaan en situaties daarop af te stemmen.

Sander komt dan misschien net kijken, maar heeft tijdens zijn studie Digital Marketing middels projecten, colleges en stages kennis gemaakt met de verschillende aspecten van online marketing. Van SEO tot SEA en van contentmarketing tot eventmarketing, alle hedendaagse onderwerpen zijn aan bod gekomen. Daarom denken wij dat hij een zeer goede aanvulling is op onze online marketing afdeling.

Wat vindt Sander leuk

Quote

Collega’s en klanten aansporen om het maximale uit social media te halen vind ik leuk om te doen. Social is veel meer dan alleen vermaak en biedt op marketinggebied talloze mogelijkheden. Uiteraard is het niet ieders dagelijkse prioriteit, dus deel ik graag mijn kennis en ervaringen. Als de boodschap overkomt en anderen ook de meerwaarde van social media inzien, dan is mijn missie geslaagd.

Sander

Wie is Sander verder?

Mijn weekenden zijn meestal vrij druk. Ik hou ervan om met vrienden een drankje te doen, een bordspel te spelen of een feest te bezoeken. Daarnaast sta ik meerdere keren per week in de sportschool en ben ik een gedreven hardloper. Een rondje hardlopen houdt me fit en kan onwijs fijn zijn om even tot rust te komen. Even geen telefoon, werk of andere zaken.
Voor mij gaat geen dag voorbij zonder dat ik een paar deep house nummers door mijn zelfgemaakte jukebox geknald heb. Muziek vind ik enorm inspirerend, het roept bovendien altijd mooie herinneringen op. Muziek is ook uitstekend te combineren met mijn andere passie: De keuken. De laatste jaren ben ik voeding steeds serieuzer gaan benaderen en is mijn bewustzijn voor respectvol omgaan met grondstoffen gegroeid. Zo gebruik ik zo min mogelijk pakjes en zakjes, experimenteer ik met vleesvervangers en probeer ik verspilling tegen te gaan. Dat is niet alleen leuk, maar vaak ook verrassend lekker!

Mijn bucket list is zoals velen gevuld met voor de hand liggende activiteiten als bungeejumpen en skydiven. Daarnaast hoop ik, vanwege mijn liefde voor muziek, ooit een rol te mogen spelen in de marketing van een platenlabel, artiest of iets dergelijks. Tot slot zou ik graag nog meer van de wereld willen zien, dus staan onder meer Zuid-Amerika en Indonesië hoog op mijn lijst.

Cases van Sander

Wil je een
kraakhelder marketingplan?

Ik ga graag voor
je aan de slag!

Wil je een
kraakhelder marketingplan?

Ik ga graag voor
je aan de slag!

Sander

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven