back to top

Wil je een
kraakhelder marketingplan?

Ik ga graag voor
je aan de slag!

Wil je een
kraakhelder marketingplan?

Ik ga graag voor
je aan de slag!
Sander

Concreet is het sleutelwoord

Concreet is het sleutelwoord

Sanders kracht ligt in het vinden van de werkelijke klantbehoefte. Hij gaat graag met (potentiële) klanten om tafel om de kern van een vraagstuk te vinden en te kijken hoe we daar op kunnen anticiperen. “In mijn visie moet iets eerst concreet gemaakt worden voordat het creatieve proces de vrije loop gelaten wordt. Met een concrete behoefte als startpunt wordt het makkelijker om de vervolgstappen te bepalen.”

Naast concreet is Sander altijd bezig om te kijken wat de kortste en beste route naar het resultaat is, om verspilling van tijd en geld tegen te gaan.

Enerzijds is Sander analytisch ingesteld en kan hij een grote bak met data goed vertalen naar nieuwe inzichten. Anderzijds legt hij makkelijk contact waardoor hij doorgaans snel een band op kan bouwen en daar de vruchten van kan plukken. Small talk is stiekem ook een van zijn favoriete bezigheden hebben we gemerkt.

In het verleden is hij jarenlang assistent-trainer van een voetbalteam geweest bestaande uit geestelijk- en fysiek gehandicapten. Op het gebied van voetbal probeerde hij ze het een en ander bij te brengen, maar ook op sociaal vlak waren er genoeg uitdagingen. Naast een stukje leiderschap heeft hij daar ook geleerd om met uiteenlopende karakters om te gaan en situaties daarop af te stemmen.

Sander komt dan misschien net kijken, maar heeft tijdens zijn studie Digital Marketing middels projecten, colleges en stages kennis gemaakt met de verschillende aspecten van online marketing. Van SEO tot SEA en van contentmarketing tot eventmarketing, alle hedendaagse onderwerpen zijn aan bod gekomen. Daarom denken wij dat hij een zeer goede aanvulling is op onze online marketing afdeling.

"Collega’s en klanten aansporen om het maximale uit social media te halen vind ik leuk om te doen. Social is veel meer dan alleen vermaak en biedt op marketinggebied talloze mogelijkheden. Uiteraard is het niet ieders dagelijkse prioriteit, dus deel ik graag mijn kennis en ervaringen. Als de boodschap overkomt en anderen ook de meerwaarde van social media inzien, dan is mijn missie geslaagd."

Wie is Sander verder?

Wie is Sander verder?

Mijn weekenden zijn meestal vrij druk. Ik hou ervan om met vrienden een drankje te doen, een bordspel te spelen of een feest te bezoeken. Daarnaast doe ik thuis aan krachttraining en ben ik een gedreven hardloper. Een rondje hardlopen houdt me fit en kan onwijs fijn zijn om even tot rust te komen. Even geen telefoon, werk of andere zaken.

Muziek vind ik enorm inspirerend, het roept mooie herinneringen op. Muziek is ook uitstekend te combineren met mijn andere passie: De keuken. De laatste jaren ben ik voeding steeds serieuzer gaan benaderen en is mijn bewustzijn voor respectvol omgaan met grondstoffen gegroeid. Zo gebruik ik zo min mogelijk pakjes en zakjes, experimenteer ik met vleesvervangers en probeer ik verspilling tegen te gaan. Dat is niet alleen leuk, maar vaak ook verrassend lekker!

Mijn bucket list is zoals velen gevuld met voor de hand liggende activiteiten als bungeejumpen en skydiven. Daarnaast hoop ik, vanwege mijn liefde voor muziek, ooit een rol te mogen spelen in de marketing van een platenlabel, artiest of dergelijke.

Tot slot zou ik graag meer van de wereld willen zien. Een busje ombouwen tot volwaardige camper en daar een grote reis mee maken lijkt mij echt fantastisch!

Studio S3
Studio S3
Rekam
Rekam

Cases van Sander

Ontmoet de rest
van het team

Ontmoet de rest
van het team

Mark

Mark

Hoge Ogen Gooier

Esther

Esther

Hoofd Beautycase

Hans-Peter

Hans-Peter

Digitale inspirator

Edwin

Michel

Michel

Graphic DIYsigner

Wouter

Wouter

Mogelijkheden Man

Stefan

Stefan

Rots in Branding

Dennis

Sarina

Sarina

Online topper

Frank

Frank

Chef Sfeerbeheer

Alex

Alex

Online aanvoerder

Ron