Modieuze Merkstrateeg
Tilt jouw merk & advertenties naar een hoger niveau

Tilt jouw merk & advertenties naar een hoger niveau

Sannah was 17 toen ze begon op de Hogere Hotelschool, 19 toen ze naar het tropische Bali vertrok voor haar minor en 20 toen ze 24/7 bruiloften en evenementen organiseerde in New York. Ze was op volle toeren totdat alle sociale evenementen abrupt tot stilstand kwamen door de coronapandemie. Daardoor besloot Sannah haar focus volledig te verleggen. Als aspirant-fotograaf begon ze de wondere wereld van social media te verkennen. Al snel ging ze aan de slag als online marketeer bij een bureau in Alkmaar en groeide ze door naar Brand Manager. Bij Indrukwekkend vond zij een nieuwe uitdaging als Head of Brand en Social Media Marketing!

Wat betekent die mooie Engelse titel eigenlijk? Wij vertalen het graag voor je. Sannah is dé specialist op het gebied van merkstrategie en social media advertenties (Meta). Door haar diverse achtergrond en klantgerichtheid denkt ze met je mee en vertelt ze je precies waar de kansen liggen. Waan jij je niet in de wereld van social media? Helemaal geen probleem, Sannah legt je het graag uit. Samen komen we er wel! Binnen Indrukwekkend biedt elke specialist namelijk iets unieks aan. Zo past Sannah haar creatieve inzicht en branding kennis met veel plezier toe binnen het online marketing team, zowel voor Indrukwekkend als voor onze klanten.

Dit vindt Sannah leuk

Het liefst ben ik creatief bezig voor mijn klanten. Niet alleen gericht op wat we zien, maar ook de strategie erachter. Hoe willen we naar buiten treden als bedrijf en komt dit overeen met wat we hebben vormgegeven. Matchen alle uitingen met elkaar en ziet het er visueel goed uit. Beeld spreekt me sowieso altijd aan. Als aspirant fotograaf schiet ik zelf graag ook wat mooie plaatjes. Mijn twee favoriete modellen? Eten en dieren!

Wat vindt Sannah leuk

Quote

"Van begin tot eind betrokken te zijn, vind ik het leukst. Het begint met een klantgesprek en het uitdenken van het traject. Maar hoe tof is het om het resultaat te zien en dat te vieren? Eigenlijk zit bij mij de lol dus overal en zou ik niet zo snel een deel loslaten. Dat is precies waarom ik het bij Indrukwekkend zo naar mijn zin heb!

Iedereen bij Indrukwekkend heeft een indrukwekkend pakket aan vaardigheden. Doordat we allemaal met elkaar werken en écht die samenwerking toepassen kunnen we op geheel eigen wijze onze klanten bedienen. Ik ga graag op pad naar klanten, leer enthousiast over ons drukwerk van de projectmanagers en sluit graag even aan bij vormgeving om zelf ook beter te worden! Uiteraard werk ik veel samen met mijn online marketing team en het web development team om het beste resultaat te behalen."

Sannah

Wie is Sannah verder?

Een echte huismus mag je mij wel noemen. Op de bank zitten met mijn laptop op mijn schoot en in het gezelschap van poes Siepie, ben ik urenlang bezig met het samenstellen van de mooiste Pinterest borden. Dat is mijn meest tijdrovende hobby! Verder is het maken van mooie taarten ook iets wat ik graag doe, en een welkome skill hier bij Indrukwekkend. Niemand zegt nee tegen Rudolf koekjes met kerst of een mooie taart.

Tegelijkertijd zit ik in een fase dat ik alles wat ik altijd al heb willen doen oppak: kunstschaatsen, Spaans leren en ik ga ook binnenkort de piano verkennen!

Verder word ik heel gelukkig van reizen en haak ik graag aan bij mijn ouders, die ook reislustig zijn en de welbekende winterdip vaak willen ontsnappen. Mijn camera kit gaat ook elke reis mee. De telelens ging zelfs mee op familiereis naar Canada. Hierdoor is mijn passie voor dieren fotograferen alleen maar gegroeid. Landen die hoog op mijn nog te bezoeken lijstje staan zijn Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en IJsland!

Jouw merk nóg beter (online) neerzetten?

Ik help je hier
graag bij!

Jouw merk nóg beter (online) neerzetten?

Ik help je hier
graag bij!

Sannah

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven