back to top

Vragen over digitale
magie

Ik help je supergraag
verder!

Vragen over digitale
magie

Ik help je supergraag
verder!
Sjerp

Rocked Javascript

Als einzelgänger werkt Sjerp vooral solo. Hij kan zich helemaal verliezen in een project. Maar als het dan af is, is hij ook trots op zijn werk en is het tijd om even achterover te leunen en zijn werk te bewonderen. Als een spin in het web houdt Sjerp alles in de gaten. Uiteindelijk komt een project allemaal samen in de programmering.

Als kind bouwde ik al met Lego en K'nex. Ik heb ooit zelfs een prijs gewonnen met een K'nex Eiffeltoren. Maar ermee spelen deed ik nooit. Als mijn broers en ik echt werkende Lego vechtrobots hadden gebouwd en geprogrammeerd was de lol eraf. Bouwen was spelen. Dit geldt ook voor mijn werk nu. Ik bouw en test en daarna is het project voor mij klaar. Verder ben ik een socialist in hart en nieren. Mensen organiseren en samen terugvechten is mijn diepste passie.

Volg Sjerp

Volg Sjerp

Volg Sjerp

Wie is Sjerp
verder?

Plak alle clichés over rockers maar op me, wellicht kloppen ze. Ik speel graag bas en loop de nodige concerten en festivals af. Jaren geleden stelde ik mijzelf een aantal dingen tot doel. Die heb ik allemaal bereikt, behalve muzikant worden. Dat moet ik nog even doen. Daarnaast besteed ik veel van mijn vrije tijd aan studie van mijn ambacht.

Ontmoet de rest
van het team

Ontmoet de rest
van het team

Mark

Mark

Hoge Ogen Gooier

Wouter

Wouter

Mogelijkheden Man

Dennis

Sarina

Sarina

Online topper

Patrick

Patrick

Online stuiterbal

Edwin

Stefan

Stefan

Rots in Branding

Hans-Peter

Hans-Peter

Digitale inspirator

Frank

Frank

Chef Sfeerbeheer

Alex

Alex

Online aanvoerder

Ron

Esther

Esther

Hoofd Beautycase

Michel

Michel

Graphic designer