back to top

Aanpakken

Liever een stap teveel

Bij Indrukwekkend houden we van aanpakken en proberen we net dat stapje extra te zetten voor onze klanten. Zo weten we zeker dat we, in alles wat we doen, het beste resultaat leveren. En als dat betekent dat we met z’n allen een vrachtwagen moeten laden of lossen, dan doen we dat.

Wij opereren net even anders dan andere marketingcommunicatie-bureaus. Wij denken meteen al ver vooruit en zorgen ervoor dat de collega’s die met het project aan de slag gaan direct aansluiten. Op deze manier kunnen we tijdens de conceptfase al rekening houden met de technische uitvoering, haalbaarheid en het budget. Tijdens het proces zetten we geregeld een stapje terug om te kijken waar we vandaag kwamen zodat we er daarna weer twee vooruit kunnen zetten. Voor onze klanten levert dat uiteindelijk de meest efficiënte oplossing op zonder in te leveren op creativiteit.

Jij op één

De persoon staat centraal

Of het nu onze collega, leverancier of klant betreft, de persoon staat altijd op één. We werken daarom liever niet met bedrijven, maar met de personen achter de bedrijven samen. Voordat we het over order nr. 2263485 hebben, bespreken we daarom graag eerst even hoe het met jou en het bedrijf gaat. Zodoende voelt onze klantenkring als een extra familie. Dat is niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten fijn.

Die persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we gezien worden als sparringspartner op communicatiegebied. Zo blijven we op de hoogte van wat er speelt bij onze klanten en kunnen we vroeg aanhaken bij communicatievraagstukken.

West-Fries

Menselijk, helder en relevant

Indrukwekkend is een verzameling van echte meedenkers. Sinds de oprichting in 2009 bestaan we overwegend uit nuchtere West-Friezen met uiteenlopende achtergronden en meningen. Om die reden mag je van ons verwachten dat we altijd klaarstaan met een passend advies. Geen gedoe, maar altijd de scherpste prijs en kwaliteit. We adviseren niets waar we niet achter staan.

Onze West-Friese nuchterheid heeft ons vaak verder geholpen. Wij zetten die no-nonsense mentaliteit graag in om anderen verder te helpen. Daarmee bedoelen we dus: niet alleen helpen, niet alleen uitvoeren, maar echt vanuit onze kracht en inzichten ervoor zorgen dat mensen verder worden geholpen dan alleen maar uit de brand.

Juist die nuchterheid komt van pas in onze creativiteit. We blijven dicht bij onszelf en laten de creativiteit niet naar ons hoofd laten stijgen. Hierdoor zijn onze ontwerpen verrassend én een aanvulling op de bestaande huisstijl.

indrukwekkend kernwaarden west fries

Lenig

Op en buiten het werk

Sportieve vakidioten. Zo worden we vaak omschreven. Van voetbal tot krachttraining en van hockey tot tennis. We blijven graag actief bezig. Ook op het werk zetten we onze winnaarsmentaliteit, teamgeest en lenigheid in om tot een goed resultaat te komen. De lenigheid maakt dat we snel kunnen schakelen en buigzaam zijn als de situatie daarom vraagt.

Toch even de kleuren van het drukwerk checken bij de drukker? We stappen zo de auto in naar de andere kant van het land. De signing op locatie inmeten? Ron is al onderweg! Even snel een vraag stellen over je website of online marketing. De afdeling online helpt je direct verder.

indrukwekkend kernwaarden lenig

Samen verder

De kracht van de combinatie

De woordgroep samen verder verklapt waar we voor staan en gaan. Intern komen we samen verder door elkaar vanuit ieders specialisme te inspireren. We denken samen verder dan het gebruikelijke om tot het beste idee te komen. Extern doen we dat door ervoor te zorgen dat ook de opdrachtgever een wezenlijke rol binnen het project krijgt en houdt. Daardoor zitten we goed op één lijn en komen we samen verder.

Eigenlijk komt het erop neer dat wij geen energie verspillen, maar juist energie geven. Dát is de rol van Indrukwekkend. En de beloning? De beloning van dit alles ligt voor ons niet in een 6-0 overwinning, een factuur of het bereiken van een finale. De beloning zit eigenlijk gewoon in het doén en het hoogst haalbare resultaat behalen. Het doen waar wij het beste in zijn, zodat zoveel mogelijk mensen daar profijt van hebben en zodat de ander ook kan doen waar die het beste in is. Dát is onze beloning en dat is wat ons motiveert!

Toe aan een
beetje energie?

Wij geven het graag!

Je kunt ons bereiken op 072 – 562 54 82

Mailen mag ook: info@indrukwekkend.nl

Maak kennis met het team

Maak kennis met het team

Ron

Dennis

Alex

Alex

Online aanvoerder

Mark

Mark

Hoge Ogen Gooier

Wouter

Wouter

Mogelijkheden Man

Michel

Michel

Graphic DIYsigner

Frank

Frank

Chef Sfeerbeheer

Edwin

Hans-Peter

Hans-Peter

Digitale inspirator

Sarina

Sarina

Online topper

Esther

Esther

Hoofd Beautycase

Sander

Sander

Mr. Small Talk

Stefan

Stefan

Rots in Branding