De wind van voren
De wind van voren

Budget Thuis

Budget Energie ken je waarschijnlijk. Maar Budget Thuis? Dat is echt een nieuwkomer. Het is het resultaat van het grote succes van eerstgenoemde: Budget Energie voorziet ruim één miljoen huishoudens van gas en stroom. Het productaanbod uitbreiden met internet, tv en telefonie is dus een logische aanvulling op het aanbod van energie. Maar hoe breng je zo’n nieuwe propositie aan de man?

De kracht van de relatie

Ons voormalig contactpersoon van Edutel (internetprovider in Brabant) kwam laatst naar ons toe. Hij werkt nu voor Budget Thuis, dat een bureau zocht die hen kan helpen met advisering en uitvoering van offline projecten. We zijn de gesprekken aangegaan en zaten snel op één lijn.

Zomerpakketten

budget-thuis-zomerpakket

De zomer van 2020 zal niet als de meest spetterende de boeken in gaan. Toch hebben wij er met Budget Thuis alles aan gedaan om de medewerkers een warme zomer te geven. Zo hebben we een zomerpakket samengesteld, bestaande uit een tas gevuld met ijsjes, drankjes, een ventilator en een kaartspel! Zo kom je de staycation wel door!

De nieuwe propositie spelen

Spelen en leren tegelijk, wie wil dat nou niet? Om de medewerkers te laten wennen aan de nieuwe propositie, vroeg Budget Thuis ons speelkaarten te maken. Deze vorm van offline communicatie wordt vaak gevraagd, omdat je er laagdrempelig een boodschap mee door kunt geven. Het kaartspel is een waar succes: in de woonkamer van de doorsnee Budget Thuis medewerker wordt er volop gestreden om de winst!

Ontmoet de betrokken teamleden

Andere cases

Terug naar boven