Privacyverklaring

Privacyverklaring

Indrukwekkend BV is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Met welk doel bewaren we persoonsgegevens
Indrukwekkend BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over onze diensten en producten
  • Indrukwekkend BV analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op voorkeuren van de bezoekers.

Welke persoonsgegevens we verwerken
Indrukwekkend BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Ingezonden C.V.’s en motivaties
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Functionaliteiten van de website
De website van Indrukwekkend BV maakt gebruik van verschillende functionaliteiten die uw (persoons)gegevens opslaan. De gegevens die u verstuurt via het contactformulier worden verwerkt in ons systeem waardoor wij u gericht op de hoogte kunnen houden van nieuwe ontwikkelingen. Onze website wordt niet door derden beheerd en ingezonden reacties (op vacatures) zijn daarmee ook niet toegankelijk voor anderen dan direct betrokkenen . Om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen passen wij een techniek toe die uw IP-adres onthoudt wanneer u 3 pogingen heeft gedaan om in te loggen in het CMS. Het IP-adres wordt hierna geblokkeerd. 

Cookies of vergelijkbare technieken die worden gebruikt
Indrukwekkend BV gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Indrukwekkend BV gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

In de pagina cookies alles lezen over de cookies die we gebruiken en uw voorkeuren hiervoor aanpassen.

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens
Indrukwekkend BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. De analytische data op Google analytics wordt 26 maanden bewaard. Ingezonden contact formulieren worden van de server verwijderd op het moment dat ze verwerkt worden.

Delen van persoonsgegevens met derden
Indrukwekkend BV verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Beveiliging van persoonsgegevens
Indrukwekkend BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. 

  • We maken gebruik van beveiligde verbindingen om alle gegevens die we verzamelen via de website versleuteld te verzenden als u persoonlijke data verstuurd.

Verantwoordelijk persoon voor privacy
Omdat we bij Indrukwekkend veel met persoonlijke gegevens werken, hebben we een vast aanspreekpunt aangewezen die verantwoordelijk is voor privacy aangelegenheden. Deze persoon is Wouter den Bakker. Die u kunt bereiken via privacy@indrukwekkend.nl of per telefoon op (+31) 072 56 25 482.

Aanpassingen aan deze verklaring
We houden ons het recht voor om deze verklaring aan te passen. We raden aan dat u deze verklaring regelmatig inziet zodat u op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen

Aanpassen en verwijderen van gegevens
U kunt altijd contact met ons opnemen als u enige vraag heeft met betrekking tot onze privacy verklaring of als u inzage, aanpassingen of het verwijderen van uw gegevens wenst. U hebt de volgende rechten:

  • Informatie over welke persoonlijke gegevens we hebben en waarvoor we ze gebruiken;
  • Inzage in de persoonlijke gegevens die we van u bewaren;
  • Incorrecte gegevens laten corrigeren;
  • Verwijderen van informatie waarvan u niet wilt dat we ze bewaren;
  • Uw gegevens verhuizen naar een andere partij;
  • Uw toestemming intrekken;
  • Een menselijke blik bij het verwerken van de gegevens;
  • Bezwaar maken tegen bepaald gebruik.

Zorg ervoor dat u duidelijk maakt wie u bent om ervoor te zorgen dat we niet de gegevens van de verkeerde persoon verwijderen of bewerken.

Klachten
Indrukwekkend BV wijst u er op dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Adres: De Droogmakerij 20f
Telefoon: (+31) 072 56 25 482
E-mail: privacy@indrukwekkend.nl

Keuzestress?

We geven je graag advies op maat!

Je kunt ons bereiken op 072 – 562 54 82

Mailen mag ook: info@indrukwekkend.nl