Opvallen op de deurmat
Opvallen op de deurmat

Gomes

Gomes is de officiële Mercedes Benz en Smart dealer in Noord-Holland. Al ruim 85 jaar bestaat dit familiebedrijf.
Hun doel: Customers for life!
Ons doel: Opvallende direct mailingen ontwerpen.

Opvallen

Jade Eeken, Marketeer bij Gomes vraagt ons geregeld om een opvallende direct mailing te ontwerpen voor hun vaste klanten. Belangrijk is dat de dm altijd een luxe, classy uitstraling krijgt. Dit zorgt ervoor dat we altijd iets verder moeten denken dan het geijkte. Hoe kunnen we de direct mailing laten opvallen zonder dat we de plank misslaan? Hieronder nemen we een aantal direct mails door.

Onthulling nieuwe Actros

actros gomes

Een persoonlijke uitnodiging voor de vaste klanten van Gomes, want de nieuwe Actros werd onthuld. We hebben hier voor een rechtopstaande mailing gekozen, waarin we de vorm van de truck goed konden benadrukken. De voorkant van de direct mail geeft een sneak preview van de nieuwe Actros.

Eindsprint bij Gomes

eindsprint gomes

Deze uitgestanste versie in de vorm van een racevlag paste perfect bij het thema Final Lap.

De grote eindsprintershow

klapkubus gomes

Bij de grote eindsprintershow kon een showelement natuurlijk niet ontbreken. Dat werd de klapkubus! Een direct mailing die openklapt tot een kubus. Dat brengt de klanten van Gomes hopelijk een glimlach op het gezicht.

Gomes 85 jaar icm Batman en Robin

batman en robin gomes

Ter ere van het 85 jarig bestaan van Gomes werden de Batman en Robin onder de bedrijfswagens in de spotlight gezet. We dachten eerst aan een 'comic look' voor deze klassieker, maar hebben uiteindelijk toch gekozen voor de mysterieuze uitstraling van Batman en Gotham City. Hierdoor blijven de auto’s de helden in deze direct mailing.

Uitnodiging B-klasse icm Valentijnsdag

valentijn b-klasse gomes

De nieuwe B-klasse werd geïntroduceerd op Valentijnsdag. Tijdens deze dag konden klanten een proefrit maken in deze nieuwe gezinsauto. Daarnaast werd er door Gomes ook een chocolaatje aan de uitnodiging toegevoegd en konden klanten een chocoladebox ophalen. Voor ons de reden om hier iets leuks mee te doen in de titel.
In deze mailing wilden we een kleine knipoog maken richting gezinsuitbreiding, al mocht dit natuurlijk niet te plat worden.
Om de focus te houden op de uitnodiging zijn de Valentijn elementen beperkt gebleven tot een luxe gouden hart en een spoor van romantische rozenblaadjes. Less is more.

Ontmoet de betrokken teamleden

De opdrachtgever aan het woord

Quote

Wij hebben nu een aantal projecten samen met Indrukwekkend gedaan en zijn daar zeer tevreden over. Indrukwekkend is een creatief en professioneel reclamebureau wat ‘outside the box’ ideeën presenteert en creëert en goed met ons meedenkt over de juiste klantbenadering. Ik kijk dan ook uit naar de volgende projecten die we met Indrukwekkend gaan oppakken.

Ellen de Ridder
Manager Marketing & Customer Service
Ellen de Ridder

Andere cases

Terug naar boven