Zeker niet cheesy
Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Promotionele artikelen zien wij niet als ‘weggevertjes’, maar als ‘teruggevers’. Een goed relatiegeschenk doet meer dan alleen opvallen en wordt voor een langere tijd gebruikt. Zo kun je paraplu’s na 14 maanden nog tegenkomen en worden promotionele artikelen vaak doorgegeven waardoor je nog meer mensen bereikt. Relatiegeschenken geven een unieke kans om jouw boodschap over te brengen aan je doelgroep. En dat doe je niet met cheesy geschenken, onzinnige gadgets of goedkope prulletjes.

We denken graag met je mee; niet alleen qua productie, maar ook conceptueel. Laat onze vormgevers los op het design van jouw relatiegeschenk en wie weet staat er ineens een geit op een pakje kauwgom. Of stellen we samen een uniek welkomstpakket samen met producten die jaren daarna nog gebruikt worden. En zien we iets anders dat bij je past? Dan brengen we je meteen op de hoogte. Meer informatie? Wij hebben er wel kaas van gegeten!

Contact
  • Nog geen idee? Wij bedenken een concept!
  • We regelen alles; van ontwerp tot verzending
  • Op tijd geleverd en tegen een scherpe prijs
Quote

Het is altijd fijn samenwerken met Indrukwekkend. Ze denken met je mee en zijn flexibel. Zetten net een stapje extra, waardoor het product beter wordt. Denken in mogelijkheden, niets is te gek.

Esther Koning
Esther Koning

Meer Offline communicatie

Vormgeving

Vormgeving

Vormgeving

Vormgeving

Met een mooie, herkenbare stijl maakt jouw bedrijf een goede indruk. Van een logo tot complete huisstijl, onze vormgevers maken er een waar kunstwerk van.

Drukwerk/print

Drukwerk/print

Drukwerk / print

Drukwerk/print

Wil je een folder, brochure of ander drukwerk voor jouw bedrijf en geen afwijkingen in kleur en kwaliteit? Onze ervaren projectmanagers staan voor je klaar.

Signing

Signing

Signing

Signing

Val je niet op tussen je concurrenten? Nieuwe signing kan je bedrijf enorm doen shinen!

Direct mail

Direct mail

Direct mail

Direct mail

Met de deur in huis vallen, direct in de handen van je doelgroep. Dat doe je met een direct mail! Er zijn talloze mogelijkheden.

Voorraadbeheer en -opslag

Voorraadbeheer en -opslag

Voorraad-beheer en opslag

Voorraadbeheer en -opslag

Al dat mooie drukwerk is leuk, maar waar laat je het? Ook daarvoor bieden we een oplossing: voorraadbeheer en opslag!

Stel je vraag!

* verplichte velden
Terug naar boven