Spiegeltje, spiegeltje
Bedrijfsidentiteit

Bedrijfsidentiteit

Hoe kunnen we ons bedrijf het best in de markt zetten? Hoe kom ik bij mijn doelgroep in beeld? Op welke manier gaan we met onze campagne de meeste mensen bereiken? Dit soort strategische vragen krijgen wij vaak op ons afgevuurd. We doen dan altijd een stapje terug en houden je een spiegel voor. We willen eerst weten wie je bent, waarom je iets doet en wat je wil bereiken.

De bedrijfsidentiteit geeft daar antwoord op en vanuit daar kunnen we verder denken in campagnes en de bijbehorende communicatiemiddelen. Daarbij kijken we niet alleen of iets op dit moment goed scoort, maar juist of het ook met jouw lange termijndoelen strookt. Vrijblijvend spiegelen?

Contact Andere strategie diensten
  • Een strategische marketing bepaling
  • Maakt jouw merkwaarden en presentatie helder
  • Hoe staan jullie ervoor?
Quote

Het Gymnasium Felisenum stond in 2018 voor de opdracht om de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van de school voor de buitenwereld te verbeteren. Met Indrukwekkend vonden we een partner die samen met ons adequaat en concreet invulling heeft gegeven aan deze opdracht. De samenwerking en communicatie met Indrukwekkend verloopt erg prettig. Indrukwekkend voelt feilloos aan waar onze behoeften liggen en denkt altijd met ons mee. Het Felisenum is niet alleen voor de buitenwereld herkenbaar en aanwezig op een manier die past bij het karakter van de school, ook de medewerkers zijn enthousiast over de manier waarop hun school zich presenteert.

Marcel Kemper
Marcel Kemper

Meer strategie

Positionering

Positionering

Positionering

Positionering

De positionering bepaalt welk verhaal je gaat vertellen en heeft invloed op hoe er over jouw bedrijf, organisatie of merk gedacht wordt.

Campagnestrategie

Campagnestrategie

Campagne-strategie

Campagnestrategie

De ene campagne is de andere niet. De campagnestrategie hangt af van verschillende factoren: doel, budget, doelgroep, regio en meer.

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan of stel ons een vraag

* verplichte velden
Wouter-Sarina-Sander-Ron
Terug naar boven