072 562 54 82

Sponsoring

De wereld een stukje beter maken

Als team van sportieve vakidioten is het leuk om een actieve rol te spelen in het ondersteunen van lokale sportgemeenschappen voor zowel jong en oud. Sport en beweging is belangrijk voor de fysieke en de mentale gezondheid maar heeft ook een positief effect op de sociale interactie. Als wij dit voor meer mensen toegankelijk kunnen maken door onze bijdrage dan hebben wij de winst al binnen.

Daarnaast geeft sponsoring ons de kans om onze missie en visie in de praktijk te brengen en te laten zien dat we een betrokken organisatie zijn. Het toont onze toewijding aan sociale verantwoordelijkheid en onze wil om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen.

Uiteraard biedt sponsoring van sport- en maatschappelijke initiatieven ons ook de mogelijkheid om onze naamsbekendheid te vergroten. Dat zou dan kunnen leiden tot nieuwe zakelijke kansen en het versterken van bestaande relaties.

Kortom, sponsoring van sportinitiatieven en maatschappelijke projecten is niet alleen belangrijk voor de samenleving, maar ook voor ons. Het geeft ons de mogelijkheid om onze missie en visie in actie om te zetten, onze betrokkenheid te tonen en onze zakelijke doelen te bereiken. Tegelijkertijd dragen we bij aan een betere wereld voor iedereen.

Als dat geen win win situatie is.

Shirt sponsoring RK Edo

Op dit moment zetten wij ons in voor:

DSS voetbalvereniging, Haarlem

RK EDO voetbalvereniging, Avenhorn

Esdégé-Reigersdaal, Heerhugowaard

Stichting Doesgoed, Alkmaar

Indrukwekkend dubbeltoernooi, De Goorn

24-uursopvang dak- en thuislozen, Alkmaar

Padel Kings Open, Hoorn

Behoefte aan onze steun?