back to top

Zie jij door
de code het
veld niet meer

Dan ga ik supergraag
voor je aan de
slag!

Zie jij door
de code het
veld niet meer

Dan ga ik supergraag
voor je aan de
slag!
Alex

Multi-inzetbare middenvelder

Samenwerken met Alex gaat van een leien dakje. Hij vindt het prettig om een team te vormen met de designers, aangezien ze elkaar goed kunnen aanvullen. Maar ook afremmen, zodat de klant een zo goed mogelijk technisch en grafisch product geleverd krijgt welke binnen het voorstel past.

Voor een een-tweetje met klanten deinst Alex ook niet terug. In duidelijke taal geeft hij aan wat er staat te gebeuren en geeft advies. Klanten weten daardoor precies wat ze van hem en hun nieuwe website/webwinkel kunnen verwachten. Die duidelijkheid naar de klant toe is erg fijn. De afgelopen jaren heeft Alex een aantal succesvolle projecten gerealiseerd. SCORE!

“Het opzetten van een nieuwe website/webwinkel vind ik het leukst. Helemaal tof als klanten ook aangeven hier meer omzet uit te genereren.
Soms willen klanten alles in 1x laten uitvoeren, maar weten ze nog niet helemaal wat het ‘minimum viable product’ is. Dan is mijn advies meestal: begin klein en bouw de website/webwinkel stap voor stap uit wanneer je ziet dat hier behoefte aan is.”

Wie is Alex
verder

Zaalvoetbal is mijn sport. Dit doe ik ruim 12 jaar samen met vrienden. Ons team bestaat uit 7 vaste spelers en we hebben een groep van 5 invallers mochten er spelers geblesseerd zijn of die dag niet kunnen. Tijdens een wedstrijd ben ik fanatiek met aanwijzingen en door spelers te complimenteren probeer ik iedereen te motiveren. Het is overigens geen hoog niveau hoor. De derde helft winnen we eigenlijk altijd.

Naast sport heb ik ook een gezin. Ik ben thuis flink in de minderheid aangezien er thuis 2 dochters rondlopen. Rosa en Elin. Een kippenhok dus. Mijn oudste dochter gaat binnenkort op hockey, dus ik verwacht dat ik daar veel te vinden ben in het weekend. Ik ga ook regelmatig naar cabaret in Hoorn of Amsterdam, en kan onder het genot van een speciaal biertje de avonduren vullen met Netflix.

In de vakantie zijn we meestal te vinden op een camping in Frankrijk of Spanje waar mijn meiden zich goed kunnen vermaken. Overigens niet in een tent. Geef mij maar een luxe stacaravan met airco. Als de meiden een stuk ouder zijn wil ik meer gaan reizen. Want dat heb ik tot nu toe veel te weinig gedaan.

Ontmoet de rest
van het team

Ontmoet de rest
van het team

Frank

Frank

Chef Sfeerbeheer

Edwin

Stefan

Stefan

Rots in Branding

Dennis

Mark

Mark

Hoge Ogen Gooier

Esther

Esther

Hoofd Beautycase

Wouter

Wouter

Mogelijkheden Man

Patrick

Patrick

Online stuiterbal

Hans-Peter

Hans-Peter

Digitale inspirator

Michel

Michel

Graphic designer

Ron

Sarina

Sarina

Online topper