Master in sereniteit
Ervaren, sportief en mega precies!

Ervaren, sportief en mega precies!

De naam Edwin doet misschien al een belletje rinkelen. Daar hebben we er nog een van! We waren al tijden op zoek naar een extra Goudhaantje. En dat is gelukt! En nog een uniek exemplaar ook. Edwin van der Loo voelt zich al vanaf dag 1 thuis bij Indrukwekkend. En ook voor ons voelt het vertrouwd want we werkten hiervoor al geruime tijd samen. Met zijn ervaring en kalme karakter weet Edwin orde te creëren in chaos.

“Rust kan je redden”

Deze Pietje Precies weet namelijk precies hoe het grafische vak werkt. Een goede start in het voortraject zorgt ervoor dat er een mooi eindproduct opgeleverd kan worden.

Met ruim 30 jaar ervaring in de grafische industrie kan hij je helpen om de juiste keuzes te maken als het op productie aankomt. Maar ook het ongevraagd aanbieden van alternatieven welke voor de klant interessant kunnen zijn doet hij graag. Een meedenker dus die altijd samen met de klant voor het beste resultaat gaat.

Wanneer anderen in paniek raken of te veel hooi op hun vork hebben probeert Edwin te helpen en dingen in goede banen te leiden. Dit altijd onder het motto “rust kan je redden”. Verder is hij kritisch en constant op zoek naar kleine verbeterpunten.

Wat vindt Edwin leuk

Quote

Het tot stand komen van een grafisch product is een ingewikkeld proces waar het verschil gemaakt wordt in de details. Ik ben in mijn nopjes als aan het einde blijkt dat in het voortraject de juiste keuzes zijn gemaakt waardoor er een mooi eindproduct wordt opgeleverd.

Extra leuk wordt het als gedrukte media gecombineerd kan worden met digitale toepassingen. Bijvoorbeeld een QR-code op een poster die een whatsapp bericht of e-mail activeert. De collega’s van Online Marketing en Webdevelopment zoek ik zeker op om in onze offline producties de combinatie te maken met online.

In het verleden heb ik ook al eens met Ron samengewerkt. Wij vullen elkaar altijd mooi aan. Hij stelt vaak nét die ene vraag waar je zelf niet op komt en ik kan op technisch vlak toegevoegde waarde bieden. Samen gaan we voor het optimale klantgevoel bij Indrukwekkend.

Edwin

Wie is Edwin verder?

Mijn hele leven ben ik op een of andere manier wel met sport bezig geweest. Zeilen, acrobatische Rock ’n Roll dansen, windsurfen, wielrennen, snowboarden en sinds kort ook hardlopen. Mijn favoriete vakantieland is Frankrijk maar ook in Noorwegen, Zweden en Kroatië hebben we met plezier gekampeerd. Met auto en tent proberen we elke zomer een andere streek te bezoeken en staan we meestal niet langer dan een week op dezelfde plek. In de bergen, bossen of op het strand, zolang het maar buiten in de natuur is. In de winter ga ik graag een weekje snowboarden met familie. Dan genieten we van elkaar en de omgeving en zijn we toch sportief bezig.

In het weekend is zaterdag vaak een klusdag en op zondagochtend wordt er gefietst. Met mijn oudste zoon ben ik een klassieke Volkswagen T3 aan het restaureren. Het is mooi om te ervaren dat we daarin gelijkwaardig zijn en elkaars advies vragen.

Zondagmiddag is er dan tijd voor het gezin, een boswandeling of gewoon een goed glas wijn op de bank.

Cases van Edwin

Heb je een
offline productie?

Edwin denkt met je
mee

Heb je een
offline productie?

Edwin denkt met je
mee

Edwin

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven