back to top

Vragen over drukwerk?

Ik beantwoord ze graag!

Vragen over drukwerk?

Ik beantwoord ze graag!
Edwin

Het zonnetje in
huis

Deze handigheid komt hem ook bij Indrukwekkend goed van pas, want Ed weet de weg en hij krijgt alles voor elkaar. Dus als u een bijzondere productie voor ogen heeft, dan weet Ed hoe we die kunnen realiseren. Daarnaast weet Ed ook van de wat normalere producties altijd iets speciaals te maken, of er een exclusief voordeeltje uit te halen. Dát is Ed; het maakt hem tot wie hij is en het maakt hem onmisbaar binnen het team van Indrukwekkend.

Thuis in drukwerk

Ed is zijn carrière bij een kleine drukkerij begonnen, waar hij van het begin tot het eind zelf bij de producties betrokken was. Vervolgens heeft Ed ruim 16 jaar bij een grote drukkerij gewerkt, waar hij weer een hele andere kant van het drukkerswezen leerde kennen. Uiteindelijk kwam Ed bij Indrukwekkend terecht, alwaar hij tot volle tevredenheid al zijn expertise en knowhow kon benutten.

Het mooiste vind ik het om tijdens het begeleiden en inkopen van drukwerk, mijn eigen kennis te gebruiken om het product niet alleen te realiseren, maar juist van een meerwaarde te voorzien.

Ik vind het fantastisch om nieuwe producten of leveranciers te vinden, waardoor ik onze klanten echt iets exclusiefs aan kan bieden, dat het nét een beetje meer is dan waar de klant in eerste instantie om heeft gevraagd. Dat heb ik een topdag!

Volg Edwin

Volg Edwin

Volg Edwin

Wie is Ed
verder?

Ik kan ontzettend genieten van spontaan een terrasje pakken met mijn gezin, of even lekker ergens uit eten gaan. Gewoon onverwachts iets leuks doen met zijn allen. Daarnaast hou ik van klussen in en om het huis – dat blijft wat mij betreft een heerlijk tijdverdrijf.

Verder gaan we regelmatig een weekendje weg, met een vriendengroep. Met zijn allen naar Limburg of iets dergelijks. Of de Ardennen. Er even lekker op uit en dan tot diep in de nacht BBQ-en en mooie verhalen vertellen.
Daarnaast ben ik sinds kort weer begonnen met tennissen. Dat is ook fijn; om weer sportief bezig te zijn!

Shortleasen
Shortleasen
Mercer
Mercer
Mantelzorg
Mantelzorg
Reggefiber
Reggefiber
Rekam
Rekam
Het Waterlaboratorium
Het Waterlaboratorium

Cases van
Edwin

Ontmoet de rest
van het team

Ontmoet de rest
van het team

Patrick

Patrick

Online stuiterbal

Stefan

Stefan

Rots in Branding

Sarina

Sarina

Online topper

Ron

Hans-Peter

Hans-Peter

Digitale inspirator

Michel

Michel

Graphic designer

Wouter

Wouter

Mogelijkheden Man

Mark

Mark

Hoge Ogen Gooier

Esther

Esther

Hoofd Beautycase

Alex

Alex

Online aanvoerder

Frank

Frank

Chef Sfeerbeheer

Dennis