Bezig bijtje
Als het financiële plaatje klopt, kunnen de jongens doen waar ze goed in zijn

Als het financiële plaatje klopt, kunnen de jongens doen waar ze goed in zijn

Esther zorgt er voor dat de rest van het team zich geen zorgen hoeft te maken over dingen waar ze verder toch geen verstand van hebben. Het kan er bij ons op kantoor wel eens chaotisch aan toe gaan als; zo wil Frank nog wel eens een strandbal ’testen’, maar Esther blijft ondanks alle tumult de rust zelve en behoudt met vaste hand het overzicht.

Kwajongens

Het verschilt voor Esther vaak niet of ze thuis de kinderen in toom moet houden of bij ons op kantoor de rest van het team! Maar ze vindt onze kwajongenskant ook wel weer leuk, omdat het voor een ongedwongen sfeer zorgt waarin iedereen goed kan functioneren. Het mooiste vindt ze het om ons werk uit handen te nemen zodat we al onze aandacht en energie in onze cases kunnen stoppen. Dat daarbij nu en dan gelachen wordt is natuurlijk leuk, maar eerlijk is eerlijk; zonder Esther zijn we feitelijk nergens.

Esther is vrijwel vanaf het begin werkzaam bij IDW. In eerste instantie vrijwillig om Wouter wat werk uit handen te nemen tijdens de opstartfase van IDW, maar ze is eigenlijk nooit meer weg gegaan. Het liefst ziet Esther Indrukwekkend nog verder groeien, omdat ze iedere klant een bedrijf als het onze gunt.

Wat vindt Esther leuk

Quote

Mijn functie en werkzaamheden lenen zich niet bepaald voor samenwerking, maar als ik een vraag heb kan ik altijd bij de mannen terecht en zijn ze altijd erg behulpzaam. Humor delen we wel graag en vaak; dat maakt al het werk leuker! En als het plaatje aan het eind weer helemaal klopt, krijg je toch wel voldoening. Ik hou van overzicht, zowel privé als op mijn werk, zodat we niet voor verrassingen komen te staan.

Esther

Wie is Esther verder?

Mijn grootste droom is heel cliché: gezond en gelukkig oud worden met mijn gezinnetje! Daarnaast staan er nog wel wat wensen op de lijst, waarvan er aan sommige momenteel hard wordt gewerkt. Zo heb ik onlangs de opleiding "Interior Design" afgerond, voorlopig heb ik daar nog geen toekomstplannen mee maar alle kennis en creativiteit ga ik nu in de praktijk brengen bij het bouwen van ons nieuwe huis. En dan kan ik heel misschien, later als ik groot ben, een eigen studiootje beginnen!

Daarnaast breng ik natuurlijk graag tijd door met mensen die me lief zijn. Lekker vaak met vrienden uit eten of lekker borrelen, gezellig. En regelmatig er even tussenuit met het gezin. Dagjes weg of lekker op vakantie bij voorkeur naar de zon. Qua vakantie staat er nog wel een reis op de lijst naar Canada en Australië. Altijd blijven dromen…

Waarmee kan ik
je van dienst
zijn?

Ik sta je graag
te woord.

Waarmee kan ik
je van dienst
zijn?

Ik sta je graag
te woord.

Esther

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven