back to top

Waarmee kan ik
u van dienst
zijn?

Ik sta u graag
te woord.

Waarmee kan ik
u van dienst
zijn?

Ik sta u graag
te woord.
Esther

Kwajongens

Kwajongens

Het verschilt voor Esther vaak niet of ze thuis de kinderen in toom moet houden of bij ons op kantoor de rest van het team! Maar ze vindt onze kwajongenskant ook wel weer leuk, omdat het voor een ongedwongen sfeer zorgt waarin iedereen goed kan functioneren. Het mooiste vindt ze het om ons werk uit handen te nemen zodat we al onze aandacht en energie in onze cases kunnen stoppen. Dat daarbij nu en dan gelachen wordt is natuurlijk leuk, maar eerlijk is eerlijk; zonder Esther zijn we feitelijk nergens.

Esther is vrijwel vanaf het begin werkzaam bij IDW. In eerste instantie vrijwillig om Dennis en Wouter wat werk uit handen te nemen tijdens de opstartfase van IDW, maar ze is eigenlijk nooit meer weg gegaan. Het liefst ziet Esther Indrukwekkend nog verder groeien, omdat ze iedere klant een bedrijf als het onze gunt.

Mijn functie en werkzaamheden lenen zich niet bepaald voor samenwerking, maar als ik een vraag heb kan ik altijd bij de mannen terecht en zijn ze altijd erg behulpzaam. Humor delen we wel graag en vaak; dat maakt al het werk leuker! En als het plaatje aan het eind weer helemaal klopt, krijg je toch wel voldoening. Ik hou van overzicht, zowel privé als op mijn werk, zodat we niet voor verrassingen komen te staan.

Wie is Esther verder?

Wie is Esther verder?

Mijn grootste droom is heel cliché: gezond en gelukkig oud worden met mijn gezinnetje! Daarnaast staan er nog wel wat wensen op de lijst, waarvan er aan sommige momenteel hard wordt gewerkt. Zo heb ik de branche-opleiding nagelstyling afgerond en deze wil ik graag nog aanvullen met andere cosmetische opleidingen. Dan kan ik heel misschien, later als ik groot ben, een eigen studiootje beginnen.

Daarnaast breng ik natuurlijk graag tijd door met mensen die me lief zijn. Lekker vaak met vrienden uit eten of lekker borrelen, gezellig. En regelmatig er even tussenuit met het gezin. Dagjes weg of lekker op vakantie bij voorkeur naar de zon. Qua vakantie staat er nog wel een reis op de lijst naar Canada en Australie. Altijd blijven dromen…

Ontmoet de rest
van het team

Ontmoet de rest
van het team

Hans-Peter

Hans-Peter

Digitale inspirator

Sander

Sander

Mr. Small Talk

Wouter

Wouter

Mogelijkheden Man

Mark

Mark

Hoge Ogen Gooier

Ron

Michel

Michel

Graphic DIYsigner

Sarina

Sarina

Online topper

Stefan

Stefan

Rots in Branding

Frank

Frank

Chef Sfeerbeheer

Alex

Alex

Online aanvoerder

Dennis

Edwin