back to top

Hoi, waar kan ik
je mee helpen?

Laat het me weten
en ik ga er
achteraan!

Hoi, waar kan ik
je mee helpen?

Laat het me weten
en ik ga er
achteraan!
Frank

Duizendpoot

Duizendpoot

Frank is een kei in het meedenken met de klant. Hij balanceert vaak tussen de marketingcommunicatie-kant van ons werk en de uiteindelijke productie. Doordat hij in allebei goed thuis is, kan hij voor de klant vaak het verschil maken en ook echt een toegevoegde waarde zijn in het proces. Franks werkgebied strekt zich daarbij in de volle breedte uit over drukwerk en promotionele artikelen.

Frank is ook verantwoordelijk voor diverse periodieken zoals jaarverslagen, het Yearbook van de Amsterdam International Community School, het magazine “Doing Business” van Baker & McKenzie, alle ANWB personeelsbladen en het “Lifestyle Magazine” van Dr. Hauschka.

Vanaf het begin

Frank was na de oprichting het eerste personeelslid van Indrukwekkend en werkt daardoor al meer dan 10 jaar met sommige klanten samen. Dat is niet alleen typerend voor de werkwijze van Indrukwekkend, maar het is ook kenmerkend voor Frank; zijn kracht ligt in het opbouwen van duurzame relaties, waarin je elkaar inhoudelijk ondersteunt en de toon gemoedelijk is.

Ik vind het leuk en interessant om met de klant, of met Ron te sparren over de uitvoering van een concept. Dat begint vaak heel vaag, of het schiet juist alle kanten op, maar; we moeten ook realistisch blijven. Juist daardoor komt het dan tot een goed doordacht eindproduct.

Zoals laatst, met de aankleding van LTC Hofgeest. Leuke club, leuke mensen, maar de club miste een beetje smoel. Ron, Mark en ik hebben toen een huisstijl ontworpen en die doorgevoerd in briefpapier, parasols, welkomstborden, scoreborden, bewegwijzering en van alles en nog wat. Toen zag je de club ineens echt een eigen gezicht krijgen! En als je er nu rondloopt: een wereld van verschil! Dat maakt mijn dag!

Volg Frank

Volg Frank

Volg Frank

Wie is Frank verder?

Wie is Frank verder?

Ik geniet echt enorm van mijn gezinsleven. Drukke zaterdagen met sportende kinderen, coachend aan de zijlijn, met het hele spul op pad. En dan op zondagmiddag in mijn tuin zitten. Gras gemaaid. 25 graden. Een paar klussen aan het huis afgerond. Fiatje 500 die ik al 20 jaar heb even gepoetst. Onder de parasol met mijn vrouw Natas naast me. En dan de kids, die één voor één thuiskomen met verhalen. Dan ben ik happy.

Jaren geleden hebben mijn ouders een huis gehad in de mooie omgeving van de Morvan in Frankrijk. Daar ga ik nog eens naar toe fietsen. In mijn eentje gewoon. Dat vereist een goede voorbereiding, specifiek materiaal en iets meer training dan wat ik nu doe, maar dat gaat er nog een keertje van komen. Ooit.

Gomes
Gomes
Gemeente Zaanstad
Gemeente Zaanstad
KPN NetwerkNL
KPN NetwerkNL
Civas Opleidingen
Civas Opleidingen
Baker McKenzie
Baker McKenzie
Mercer
Mercer

Cases van Frank

Ontmoet de rest
van het team

Ontmoet de rest
van het team

Hans-Peter

Hans-Peter

Digitale inspirator

Michel

Michel

Graphic DIYsigner

Esther

Esther

Hoofd Beautycase

Wouter

Wouter

Mogelijkheden Man

Mark

Mark

Hoge Ogen Gooier

Stefan

Stefan

Rots in Branding

Alex

Alex

Online aanvoerder

Ron

Edwin

Sander

Sander

De leukste thuis

Sarina

Sarina

Online topper

Dennis