Communicatieve duizendpoot
Coördineert en geeft communicatie advies

Coördineert en geeft communicatie advies

Tijdens Mascha’s eerste baan als kwaliteitsmedewerker in de zorg begon ze alles wat met communicatie te maken had naar zichzelf toe te trekken; de redactie van de krant, persberichten opstellen, foldermateriaal ontwikkelen en nog veel meer. Dit vond ze zo leuk! Daarom besloot Mascha een communicatie-studie op te pakken. Na afronding richtte zij zich volledig op de communicatiebranche en stond ze aan het begin van haar carrière als communicatieve duizendpoot. Ze werkte eerst jaren als communicatiemedewerker in de zorg. Het volgende stapje op de ladder? Projecten van A tot Z verzorgen bij een communicatiebureau: van vraagstuk tot uitwerking van de opdracht én het onderhouden van klantcontact. Zo groeide zij door naar Projectmanager communicatie en werd zij een ervaren professional.  

Vandaag de dag is Mascha als Projectmanager de rots in de branding voor ons website-team. Met haar oog voor een goede planning zorgt zij dat er op tijd geschakeld wordt met de klant én dat alle projecten op het gebied van websites gepland en uitgevoerd worden. En dat is zeker niet het enige. Mascha is een ware duizendpoot! Zij coördineert, zorgt voor overzicht, geeft communicatieadvies én redigeert teksten.

Hier krijgt Mascha energie van

Het voorbereidende traject om de content goed in beeld te krijgen, daar krijg ik superveel energie van! Denk bijvoorbeeld aan het maken van een infographic. Dat start met een heleboel informatie en vragen. Wat is de boodschap? Wat wil de gebruiker weten? Vervolgens gaat de vormgever aan de slag, die vanuit een globale opzet en met de juiste content naar een verrassend en mooi eindresultaat toewerkt. In mijn functie zal ik voornamelijk samenwerken met webdevelopers en mij onderdompelen in de wereld van websites en alles wat daarbij hoort. Een mooie nieuwe uitdaging! Kortom, de energie bij opdrachten zit in de samenwerking met communicatie professionals. Samen mooie dingen maken, ieder vanuit zijn eigen talent!

Wat vindt Mascha leuk

Quote

"Het mooie aan dit werk is dat je bij iedere opdracht van buiten naar binnen mag kijken. Hierdoor sta je er steeds weer open in. Ik kan goed luisteren en uit een berg informatie de essentie filteren naar concrete stappen. Vanuit mijn communicatie-achtergrond houd ik daarbij altijd het doel voor ogen en denk ik graag mee: Welke communicatiemiddelen kunnen wij inzetten? Vervolgens de vraag te vertalen en daar de juiste mensen bij te zoeken. Erop gericht om binnen de deadline gezamenlijk een mooi eindresultaat neer te kunnen leggen."

Mascha

Dit is Mascha verder

In de weekenden breng ik graag tijd door met mijn gezin en hou ik ervan om met vrienden of familie af te spreken; samen te eten, te borrelen of activiteiten te ondernemen. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met haken, nooit geweten dat dat zo ontspannend is. Vanuit een bolletje wol, ontstaat er dan zomaar iets moois, zoals een woonkussen. En door regelmatig een rondje hard te lopen laad ik mij weer helemaal op.

In de zomervakantie gaan we graag samen op vakantie. Wat ik nog een keer wil doen met mijn gezin is met een camper door Canada reizen, te genieten van de mooie natuur en samen mooie herinneringen maken!

Communicatieadvies nodig?

Ik help je hier
graag bij!

Communicatieadvies nodig?

Ik help je hier
graag bij!

Mascha

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven