back to top

Opzoek naar een
digitaal design?

Dan help ik je
supergraag verder!

Opzoek naar een
digitaal design?

Dan help ik je
supergraag verder!
Michel

Hij kan ook
alles

Michel kun je het beste met een paar woorden aan het werk zetten en zijn gang laten gaan. Dan is hij op zijn best. Zijn veelzijdigheid en technische kennis van drukwerk komt hierbij goed van pas. Hij heeft dan ook al jaren ervaring. En is er een dummy nodig? Dan roepen we Michel. Hij draait daar zijn hand niet voor om.

De afgelopen jaren heeft hij zich meer toegespitst op het online-vormgeven. Dat is een heel andere manier van denken omdat je verder moet denken dan de homepage. Er komt ook meer teamwork bij kijken. Samen met de developers zorgt Michel ervoor dat de klant op de website de juiste kant op gestuurd wordt. Functionaliteit staat hierbij op 1.

Het mooiste om te doen vind ik het bezig zijn met logo’s en daaropvolgend het uitwerken van een huisstijl en meer. Ik kan mezelf verliezen in een mooie photoshop klus. Je begint met een wit vel ‘papier’ en maakt daar dan iets bijzonders van. Het afgelopen jaar heb ik een compleet biermerk mogen maken. Vanaf het logo tot en met de complete etikettering van de flessen en een 6-pack verpakking. Dit idee begon letterlijk op een bierviltje, maar werd toch iets groter dan gedacht.

Wie is Michel
verder?

Een echte droom heb ik eigenlijk niet. Op het werk is het fijn als ik lekker mijn ‘ding’ kan doen en het gezellig is met de collega’s. Thuis heb ik het heel goed samen met vrouw en dochter. Ik hoop dat dat zo blijft natuurlijk.

In de weekenden voetbal ik graag. Ik vind het daarnaast leuk om dingen zelf te maken. Dus klus ook regelmatig thuis. Een huis is nooit klaar... De badkamer is net af!  

De vakanties brengen we de laatste jaren door op de camping in Nederland. Dit bevalt ons uitstekend, ondanks het matige weer soms in de zomer. Gezellig met een paar andere gezinnen bij elkaar zijn. Leuke dingen ondernemen met alle kids.

Indrukwekkend dag
Indrukwekkend dag

Ontmoet de rest
van het team

Ontmoet de rest
van het team

Hans-Peter

Hans-Peter

Digitale inspirator

Alex

Alex

Online aanvoerder

Sarina

Sarina

Online topper

Mark

Mark

Hoge Ogen Gooier

Esther

Esther

Hoofd Beautycase

Stefan

Stefan

Rots in Branding

Wouter

Wouter

Mogelijkheden Man

Patrick

Patrick

Online stuiterbal

Edwin

Dennis

Ron

Frank

Frank

Chef Sfeerbeheer