Graphic DIYsigner
Combineert design met functionaliteit

Combineert design met functionaliteit

Michel hoor je niet, als ie lekker aan het werk is. We verdenken hem ervan telepathische gaven te hebben. Hij heeft namelijk niet veel informatie nodig om ergens mee aan de slag te kunnen gaan. Wist je dat Michel ook heel handig is met karton? Hij maakt daar de mooiste dingen mee.

Hij kan ook alles

Michel kun je het beste met een paar woorden aan het werk zetten en zijn gang laten gaan. Dan is hij op zijn best. Zijn veelzijdigheid en technische kennis van drukwerk komt hierbij goed van pas. Hij heeft dan ook al jaren ervaring. En is er een dummy nodig? Dan roepen we Michel. Hij draait daar zijn hand niet voor om.

De afgelopen jaren heeft hij zich meer toegespitst op het online-vormgeven. Dat is een heel andere manier van denken omdat je verder moet denken dan de homepage. Er komt ook meer teamwork bij kijken. Samen met de developers zorgt Michel ervoor dat de klant op de website de juiste kant op gestuurd wordt. Functionaliteit staat hierbij op 1.

Wat vindt Michel leuk

Quote

Het mooiste om te doen vind ik het bezig zijn met logo’s en daaropvolgend het uitwerken van een huisstijl en meer. Ik kan mezelf verliezen in een mooie photoshop klus. Je begint met een wit vel ‘papier’ en maakt daar dan iets bijzonders van. Het afgelopen jaar heb ik een compleet biermerk mogen maken. Vanaf het logo tot en met de complete etikettering van de flessen en een 6-pack verpakking. Dit idee begon letterlijk op een bierviltje, maar werd toch iets groter dan gedacht.

Michel

Wie is Michel verder?

Een echte droom heb ik eigenlijk niet. Op het werk is het fijn als ik lekker mijn ‘ding’ kan doen en het gezellig is met de collega’s. Thuis heb ik het heel goed samen met mijn vrouw en dochter. Ik hoop dat dat zo blijft natuurlijk.

In de weekenden voetbal ik graag. Ik vind het daarnaast leuk om dingen zelf te maken. Dus klus ook regelmatig thuis. Een huis is nooit klaar... De badkamer en toilet beneden zijn af! Nu is de tuin weer aan de beurt.  

De vakanties brengen we de laatste jaren door op de camping in Nederland. Dit bevalt ons uitstekend, ondanks het matige weer soms in de zomer. Gezellig met een paar andere gezinnen bij elkaar zijn. Leuke dingen ondernemen met alle kids.

Cases van Michel

Op zoek naar
een digitaal design?

Ik help je graag

Op zoek naar
een digitaal design?

Ik help je graag

Michel

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven