Creatieve klusser
Snel schakelen, improviseren en bijsturen

Snel schakelen, improviseren en bijsturen

Na het Grafisch Lyceum in Zwolle begon Raimond bij een uitgeverij in het Oosten van het land als creatief dtp’er. Vervolgens is hij na acht jaar het land overgestoken om in Alkmaar aan de slag te gaan als creatief dtp’er / vormgever bij een reclamebureau. Vanuit die functie belandde hij bij een groeiende drukkerij waar vraag was naar een vormgever / studiocoördinator om daar de studio op te zetten. Dit gaf een leuke extra dimensie aan zijn werkzaamheden. Na bijna 14 jaar was hij toe aan een nieuwe uitdaging, welke hij gevonden heeft bij ons!

Expert met oog voor nieuwe kansen

Raimond is onze ervaren allround vormgever. Na meer dan 20 jaar in het vak werkzaam te zijn, kun je wel stellen dat hij weet waar hij het over heeft. Hij weet als geen ander wat wel en niet kan, zowel voor offline- als online projecten. Zijn ervaring bij verschillende werkgevers en de uiteenlopende klussen maken hem de expert die snel ziet wat technisch mogelijk is, en waar nog kansen liggen.

Wat vindt Raimond leuk

Quote

Ik vind het leuk om vanuit niets iets te maken, klanten te verrassen met ideeën en vervolgens een uitwerking die past bij iemands wensen - het conceptuele aspect dus. Daarnaast ben ik in mijn element als ik lekker aan de slag kan gaan in de Adobe programma’s; ik kan mezelf dan helemaal verliezen in kleine details, wat zowel mijn kracht als valkuil kan zijn. Toch doet nét dat extra opzetje of dat andere kleurtje soms wonderen…

Ik was al gewend nauw samen te werken met opdrachtgevers. Daardoor kan ik snel schakelen, improviseren en bijsturen. Ik ben een enthousiaste werknemer, hou van aanpakken en heb ruime ervaring met Adobe Creative Cloud. Ik voer met veel plezier het mooie vormgeversvak uit. Mijn werk voelt als een hobby, ik vind het leuk om buiten de gebaande paden te denken en dit samen met anderen te doen.

Raimond

Wie is Raimond verder?

In het weekend zijn we graag op het strand om iets te drinken bij één van onze favoriete strandtenten. In het verleden hebben we mooie reizen gemaakt naar o.a. Nieuw-Zeeland, Australië en Canada. Met de komst van onze kinderen hebben we het kamperen in Nederland ontdekt. We hebben een oude caravan ‘omgetoverd’ tot een klein paradijsje op wielen en gaan hiermee tijdens de vakanties en weekenden regelmatig op pad. De caravan is niet het eerste klusproject dat ik heb opgepakt. Ik hou ervan om met mijn handen bezig te zijn en heb me de afgelopen anderhalf jaar op de achtertuin gestort. Het ontwerpen en uitvoeren van dit soort dingen, geven me veel energie. Als er tussendoor nog wat tijd overblijft mag ik graag de mountainbike pakken en een stukje fietsen.

Daarnaast is autosport een hobby die als een rode draad door mijn leven loopt. Van jongs af aan ging ik mee met mijn oom die autocoureur was. Jaren geleden is mijn broer ook gestart met het rijden van wedstrijden en tot op heden ben ik hierin actief met een klein autosportteam. In dit team verricht ik allerlei klussen en staat het teamgevoel net zo hoog in het vaandel als bij Indrukwekkend.

Onze wens is om samen met de kinderen door het prachtige Nieuw-Zeeland te reizen met een camper. Of een oldtimer camper aan te schaffen en Europa verkennen.

Vormgeving nodig?

Ik help je hier
graag bij!

Vormgeving nodig?

Ik help je hier
graag bij!

Raimond

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven