back to top

Hey, laten we iets
leuks doen!

Hoe gekker hoe beter! Als het maar werkt!

Hey, laten we iets
leuks doen!

Hoe gekker hoe beter! Als het maar werkt!
Ron

Intensiteit

Dat nimmer aflatende enthousiasme komt ook terug in Ron zijn werk; hij vindt niets leuker dan de klant een plezier te doen. Dat kan met een simpel visitekaartje, maar ook met een nieuwe huisstijl of een complete marketing communicatie strategie, want Ron is van vele markten thuis. Hij brengt met precies dezelfde intensiteit net zo graag wat dozen briefpapier langs, als dat hij een nieuwe website doorspreekt.

Bezige Blij

Zijn vrolijke en aanstekelijke aanpak werkt daarbij zeer motiverend – ook bij ons. Door zijn veelzijdigheid rent Ron hier vaak van het ene overleg naar het andere. Even stoeien met Mark over de vorm en de beeldtaal; “Kan het ook nog ietsje gekker, Mark? De klant houdt van keuzes!” Dan weer terugkoppelen naar de orderbegeleiders Edwin en Frank, als de opdrachtgever met nieuwe input komt, want: “De klant houdt van snelheid!”. Of juist naar Wouter, om even de kritische blik aan te scherpen. “Van aandacht wordt alles mooier!”
Als Ron niet stil zit, zit niemand stil, en Ron is altijd in beweging!

Het meest enthousiast word ik van de enthousiaste reacties van onze relaties. Als de klant er blij van wordt, ben ik dat ook.

Daarnaast vind ik het heerlijk als alle facetten aan bod komen, zoals laatst bij Velota: eerst de merkidentiteit bepalen, vervolgens de huisstijl restylen en dan aan de bak met de seizoenbrochure. In zo’n traject zit alles: projectbegeleiding, conceptontwikkeling, tekstredactie, fotografie, vormgeving en beeldbewerking, opmaak en uiteindelijk: productie! Dan ben ik als een vis in het water en trots op het eindresultaat want dan hebben we écht iets gedaan!

Wie is Ron
verder?

's Ochtends om 6.50 uur even hardlopen langs het randje van Haarlem. Donderdagavond spelen met de Voetballende Vaders van DSS en zondagochtend hardlopen met twee maten in de Kennemerduinen. Verder geef ik met veel plezier voetbaltraining aan twee jeugdteams.

Daarnaast kunnen mijn vrouw en ik, doordat onze kinderen ouder worden en ons iets minder nodig hebben, allerlei dingen ondernemen. We genieten echt van een museumbezoek, de film, een citytrip, of een relaxed avondje thuis. En de vakantie naar Italië natuurlijk he: La vita è bella!

Felisenum
Felisenum
Indrukwekkend dag
Indrukwekkend dag
Het Waterlaboratorium
Het Waterlaboratorium
Civas Opleidingen
Civas Opleidingen
Baker McKenzie
Baker McKenzie

Cases van Ron

Ontmoet de rest
van het team

Ontmoet de rest
van het team

Edwin

Wessel

Wessel

Goalgetter

Alex

Alex

Online aanvoerder

Michel

Michel

Graphic designer

Mark

Mark

Projectmanager

Mark

Mark

Hoge Ogen Gooier

Hans-Peter

Hans-Peter

Digitale inspirator

Wouter

Wouter

Mogelijkheden Man

Sander

Sander

Mr. Small Talk

Stefan

Stefan

Rots in Branding

Sarina

Sarina

Online topper

Dennis

Esther

Esther

Hoofd Beautycase

Frank

Frank

Chef Sfeerbeheer