back to top

Dat is een
goede vraag!

Daar gaan wij mee
aan de slag.

Dat is een
goede vraag!

Daar gaan wij mee
aan de slag.
Ron

Intensiteit

Intensiteit

Dat nimmer aflatende enthousiasme komt ook terug in Ron zijn werk; hij vindt niets leuker dan de klant een plezier te doen. Dat kan met een simpel visitekaartje, maar ook met een nieuwe huisstijl of een compleet marketingcommunicatieplan. Hij wil een compleet beeld krijgen van een bedrijf van het directiekantoor tot het magazijn.

Bezige Blij

Zijn vrolijke en aanstekelijke aanpak werkt daarbij zeer motiverend – ook bij ons. Door zijn veelzijdigheid rent Ron hier vaak van het ene overleg naar het andere. Even stoeien met Mark over de vorm en de beeldtaal; “Kan je er een variant bedenken, Mark? De klant houdt van keuzes!” Dan weer terugkoppelen naar de orderbegeleiders Edwin en Frank, als de opdrachtgever met nieuwe input komt, want: “De klant houdt van snelheid!”. Of juist naar Wouter, om even de kritische blik aan te scherpen. “Van aandacht wordt alles mooier!”
Als Ron niet stil zit, zit niemand stil, en Ron is altijd in beweging!

Vrolijk word ik van de enthousiaste reacties van onze relaties. Opdrachten kunnen uitdagend zijn en langere tijd in beslag nemen, een tevreden handdruk geven een enorme kick!
Daarnaast vind ik het heerlijk als alle facetten aan bod komen, zoals bij Gymnasium Felisenum: eerst het logo restylen, vervolgens de huisstijl uitwerken en alle communicatiemiddelen ontwikkelen. In zo’n traject zit alles: projectbegeleiding, conceptontwikkeling, tekstredactie, fotografie, vormgeving en beeldbewerking, opmaak en uiteindelijk: productie! Dan ben ik als een vis in het water en trots op het eindresultaat want dan hebben we écht iets gedaan!

Wie is Ron verder?

Wie is Ron verder?

's Ochtends om 6.50 uur even hardlopen langs het randje van Haarlem. Donderdagavond spelen met de Voetballende Vaders van DSS en zondagochtend hardlopen met twee maten in de duinen. Verder geef ik met veel plezier voetbaltraining aan twee jeugdteams.

Daarnaast kunnen mijn vrouw en ik, doordat onze kinderen ouder worden en ons iets minder nodig hebben, allerlei leuke dingen ondernemen. We genieten van een museumbezoek, de film, een citytrip, of een relaxed avondje thuis. En de vakantie naar Italië natuurlijk: La vita è bella!

Felisenum
Felisenum
Het Waterlaboratorium
Het Waterlaboratorium
Civas Opleidingen
Civas Opleidingen
Baker McKenzie
Baker McKenzie

Cases van Ron

Ontmoet de rest
van het team

Ontmoet de rest
van het team

Dennis

Mark

Mark

Hoge Ogen Gooier

Wouter

Wouter

Mogelijkheden Man

Edwin

Frank

Frank

Chef Sfeerbeheer

Sander

Sander

De leukste thuis

Alex

Alex

Online aanvoerder

Stefan

Stefan

Rots in Branding

Esther

Esther

Hoofd Beautycase

Michel

Michel

Graphic DIYsigner

Hans-Peter

Hans-Peter

Digitale inspirator

Sarina

Sarina

Online topper