Bezige Blij
Onze relaties verrassen met onze ideeën, vormgeving en kwaliteit

Onze relaties verrassen met onze ideeën, vormgeving en kwaliteit

Ron is ook de man van ‘er moet iets georganiseerd worden, zal ik dat oppakken.’ Waarschijnlijk komt dat door zijn informatica-opleiding, want al vlot ligt er een structuur op tafel met aandachtspunten. Het creatieve sausje zorgt voor de aankleding en het evenement staat in de steigers. In zijn zakelijke opdrachten gaat het niet anders, zorgen voor structuur en creativiteit toevoegen. Natuurlijk wel doelgericht, want dat heeft hij dan weer door het voetballen, zonder het bereiken van een doel is er weinig aan.

Intensiteit

Dat nimmer aflatende enthousiasme komt ook terug in Ron zijn werk; hij vindt niets leuker dan de klant een plezier te doen. Dat kan met een simpel visitekaartje, maar ook met een nieuwe huisstijl of een compleet marketingcommunicatieplan. Hij wil een compleet beeld krijgen van een bedrijf van het directiekantoor tot het magazijn.

Zijn vrolijke en aanstekelijke aanpak werkt daarbij zeer motiverend – ook bij ons. Door zijn veelzijdigheid rent Ron hier vaak van het ene overleg naar het andere. Even stoeien met Mark over de vorm en de beeldtaal; “Kan je er een variant bedenken, Mark? De klant houdt van keuzes!” Dan weer terugkoppelen naar de orderbegeleiders Edwin en Frank, als de opdrachtgever met nieuwe input komt, want: “De klant houdt van snelheid!”. Of juist naar Wouter, om even de kritische blik aan te scherpen. “Van aandacht wordt alles mooier!”

Als Ron niet stil zit, zit niemand stil, en Ron is altijd in beweging!

Wat vindt Ron leuk

Quote

Vrolijk word ik van de enthousiaste reacties van onze relaties. Opdrachten kunnen uitdagend zijn en langere tijd in beslag nemen, een tevreden handdruk geven een enorme kick!

Daarnaast vind ik het heerlijk als alle facetten aan bod komen, zoals bij Gymnasium Felisenum: eerst het logo restylen, vervolgens de huisstijl uitwerken en alle communicatiemiddelen ontwikkelen. In zo’n traject zit alles: projectbegeleiding, conceptontwikkeling, tekstredactie, fotografie, vormgeving en beeldbewerking, opmaak en uiteindelijk: productie! Dan ben ik als een vis in het water en trots op het eindresultaat want dan hebben we écht iets gedaan!

Ron

Ron in beeld

's Ochtends om 6.50 uur even hardlopen langs het randje van Haarlem. Donderdagavond spelen met de Voetballende Vaders van DSS en zondagochtend hardlopen met twee maten in de duinen. Verder geef ik met veel plezier voetbaltraining aan twee jeugdteams.

Daarnaast kunnen mijn vrouw en ik, doordat onze kinderen ouder worden en ons iets minder nodig hebben, allerlei leuke dingen ondernemen. We genieten van een museumbezoek, de film, een citytrip, of een relaxed avondje thuis. En de vakantie naar Italië natuurlijk: La vita è bella!

Cases van Ron

Dat is een
goede vraag!

Daar gaan wij mee
aan de slag.

Dat is een
goede vraag!

Daar gaan wij mee
aan de slag.

Ron

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven
Voordat je weggaat

In onze maandelijkse nieuwsbrief ontvang je:

  • Frisse ideeën op het gebied van social media;
  • Advies op maat van onze professionals;
  • Feiten en nieuwtjes over strategie, offline communicatie, websites, online marketing.