Rots in Branding
De puntjes op de i zetten

De puntjes op de i zetten

Stefan is Chef Voorraadbeheer en DTP. Daarnaast is hij onze Rots in de Branding. Je krijgt Steef gewoon niet gek. Steef doet ook niet gek. Hij zal nooit iets zeggen wat onwaar is. Sterker nog: voor sommige mensen geldt ‘meten is weten’, maar wij hebben Steef. En Steef weet altijd alles. Dus als wij het niet weten, dan vragen we het aan Steef en als Steef antwoord geeft, dan is dat het. Wat dat betreft is Steef eigenlijk in elk gesprek onmisbaar. Of het nou over films gaat (Steef kent ze allemaal), of over politiek: Steef weet je altijd precies te vertellen van welk edelmetaal die vork gemaakt is en hoe die nou eigenlijk verbonden is met de steel.

Constante factor

Want het is namelijk ook precies hoe Stefan werkt: hij is super nauwkeurig en uiterst zorgvuldig, of hij nou minutieus met de muis aan het DTP-en is of beneden in onze loods met de vorkheftruck het voorraadbeheersysteem op orde houdt. Je kunt er gewoon vanuit gaan dat alles goed en secuur gebeurt, dat Stefan niets aan het toeval overlaat en nergens iets laat liggen.

De rust zelve

Een bijzondere toegevoegde waarde van Stefan is dat hij zijn technische kant van Illustrator en vooral Indesign kan combineren met zijn rustige karakter. Hierdoor kan hij klanten telefonisch goed uitleggen hoe ze problemen met digitale bestanden kunnen voorkomen of verhelpen. Zijn uitgebreide achtergrond als technisch DTP-er komt hem dan ook goed van pas.

Dit maakt hem natuurlijk ook onmisbaar voor onze studio, want met de grote producties waarbij secuur en perfect opmaakwerk samengaan met een enorme tijdsdruk is het goed om te weten dat Stefan altijd alles onder controle heeft en niet in paniek raakt of het overzicht verliest. Wat dat betreft is Stefan echt onze rots in de branding.

Wat vindt Stefan leuk

Quote

Het mooist vind ik projecten waarbij ik mijn gang kan gaan binnen een vaste opmaak. Het is dan een uitdaging om alles passend te krijgen. Verder vind ik het magazijnwerk leuk: dat is een welkome afwisseling op het DTP-werk.

Helemaal mooi is het natuurlijk als die twee facetten samenkomen, zoals bij de Slagwijdte, het magazine van HCAW, een honkbalvereniging. De vormgeving van het magazine staat al redelijk vast, maar er is toch aardig wat vrijheid om dingen aan te passen naar eigen inzicht. Daarnaast is het ook altijd een uitdaging om alles er, onder behoorlijke tijdsdruk, netjes in te krijgen.

Als dat allemaal is gelukt en ik een paar weken later een pallet vol met Slagwijdte’s naar Haarlem stuur, dan ben ik wel trots, ja.

Stefan

Wie is Stefan verder?

Ik sta relaxed in het leven en ben gelukkig met mijn jongens, mijn vriendin en haar kinderen; we vermaken ons prima!

Dromen heb ik zat; zo zou ik graag op de motor naar heel veel verschillende landen willen reizen en familie in Nieuw–Zeeland willen bezoeken. Ook zou ik graag nog wat andere talen willen leren, maar daar heb ik wat meer tijd voor nodig. Voor nu ben ik blij als ik in de tuin kan werken, naar de film ga of me verheug op mijn bezoekjes aan het zwembad of mijn wandelvakantie in Oostenrijk.

Cases van Stefan

Benieuwd hoe Stefan
je kan helpen?

Hij staat je graag
te woord!

Benieuwd hoe Stefan
je kan helpen?

Hij staat je graag
te woord!

Stefan

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven