back to top

Een frisse blik
op jouw marketing?

Wessel opent je ogen!

Een frisse blik
op jouw marketing?

Wessel opent je ogen!
Wessel

Zien, horen, leren

Zien, horen, leren

Wessel staat aan het begin van zijn carrière. Hij luistert en kijkt graag mee met de ervaren (lees ook: oudere) collega's om zich heen, die hem graag uitdagen om mee te denken over projecten. Zo wordt hij gepusht om uit zijn comfortzone te stappen. Wessel: "Dit is een bedrijf dat genoeg kennis en kunde in pacht heeft waar ik veel van kan leren. Hier ontvang ik de juiste begeleiding en faciliteiten om mijn stageonderzoek uit te kunnen voeren. Verder ondersteun ik mijn collega’s waar dat nodig is met veel plezier".

Wessel vindthet heel tof om klanten inzicht te geven in de vele reclame- en promotiekansen die er zijn. Het vertalen van de kansen naar concrete werkzaamheden voor Indrukwekkend is zowel voor Wessel als voor de rest van Indrukwekkend leerzaam. Daarom zijn we dan ook erg blij dat hij zich de komende maanden op dit onderwerp gaat richten.

Aan Internationale ervaring heeft Wessel geen gebrek. In zijn prille carrière heeft hij zowel met Spaanse als Engelse studenten samengewerkt. Zo heeft hij in het begin van 2019 een semester in Southampton doorgebracht en werkte hij afgelopen halfjaar samen met studenten van de Universiteit van Zaragoza aan een adviesrapport. Dit was in opdracht van Ledon, een bedrijf dat handelt in lantaarnpalen op zonne-energie.

Hier word ik gepusht om uit mijn comfort zone te stappen, wat essentieel is voor mijn ontwikkeling. Mijn collega’s zijn erg vakkundig en behulpzaam. Daarnaast is er hier aan gezelligheid geen gebrek!

Wie is Wessel verder?

Wie is Wessel verder?

Waar gezelligheid is, is Wessel. Hij vult zijn weekend met voetbal, varen en feesten, Wekelijks speelt hij bij RKEDO vol enthousiasme een eerste, tweede én derde helft. Daarnaast houd hij dus ook van varen en is hij regelmatig in de sportschool te vinden.

Naast deze inspanning zorgt hij ook voor genoeg ontspanning. Zijn stagevergoeding gaat op aan onder meer terrasjes, barbecues en feesten. Met zijn vrienden aan z'n zij maak je Wessel altijd blij!

Ontmoet de rest
van het team

Ontmoet de rest
van het team

Ron

Mark

Mark

Hoge Ogen Gooier

Sarina

Sarina

Online topper

Sander

Sander

Mr. Small Talk

Frank

Frank

Chef Sfeerbeheer

Wouter

Wouter

Mogelijkheden Man

Michel

Michel

Graphic designer

Alex

Alex

Online aanvoerder

Dennis

Edwin

Stefan

Stefan

Rots in Branding

Esther

Esther

Hoofd Beautycase

Hans-Peter

Hans-Peter

Digitale inspirator