back to top

Potje sparren?

Samen weten we meer
dan alleen!

Potje sparren?

Samen weten we meer
dan alleen!
Wouter

Tomeloos enthousiast

Tomeloos enthousiast

Dat enthousiasme kwam hem in januari 2007 goed van pas toen hij, samen met Dennis, Indrukwekkend oprichtte, maar zorgt ook vandaag de dag nog voor vele goede ideeën en een doortastende aanpak. Want hij mag dan de directeur zijn, hij is ook gewoon één van de accountmanagers, dus veel nieuwe projecten beginnen bij hem.

Alles in één

Door zijn enthousiaste en positieve instelling heeft Wouter sinds de start van Indrukwekkend ook veel geleerd. Hij is allang niet meer het tennistalent dat in het drukwerk is beland, maar weet inmiddels ook alles van websites, SEO en SEA, social media campagnes, communicatiestrategiën en het nut van een sterke content planning.

Dit, in combinatie met zijn kennis van drukwerk, maakt dat Wouter voor de Gemeente Zaanstad bijvoorbeeld onmisbaar is geweest in de huidige Mantelzorg campagne. Want, net zoals bij Indrukwekkend zelf, is de som van al die kennis bij elkaar, méér waard dan die kennis alleen.

Een nieuw bedrijf helpen opstarten, een campagne of een huisstijl ontwikkelen, vind ik echt fantastisch en inspirerend om te doen. Samen sparren en ideeën uitwerken, net zo lang tot er uiteindelijk tastbare middelen op tafel liggen die perfect aansluiten op de wensen van de opdrachtgever.

Ik denk dat dát ook mijn toegevoegde waarde is. Ik kan goed luisteren en snel schakelen tussen het creatieve proces en de productietechnische haalbaarheid. En daarbij let ik natuurlijk ook op het financiële plaatje, want ik behandel elke opdracht alsof het er één van mezelf is. Zo blijf ik scherp en geef ik altijd dat beetje extra.

Wie is Wouter verder?

Wie is Wouter verder?

Ik ben vijf jaar geleden, na 20 jaar, weer begonnen met tennissen en was, net als toen, direct verslaafd. Tennis blijft voor mij een heerlijke sport, omdat je zowel fysiek als mentaal bezig bent. Nu speel ik weer toernooien en competitie en daar geniet ik echt ontzettend van.

Maar ik heb inmiddels ook “padel” ontdekt. Een sport die erg dicht bij tennis staat. Het is dynamisch, snel en voor heel veel mensen toegankelijk. Met een aantal vrienden zijn we daarom Padel Kings begonnen, een bedrijf dat Padel bekend wil maken onder een groter publiek en onder andere lessen en clinics geeft.
Dus ja, de weekenden bestaan bij ons thuis vooral uit sporten. Mijn kinderen tennissen en voetballen ook en ze spelen piano en gitaar. Best wel druk dus, maar ik ben van mening dat sporten voor iedereen erg goed is.

Op mijn bucketlist staat om vanaf een bepaalde leeftijd van mijn kinderen met ieder apart een weekend per jaar weg te kunnen gaan. Papa met zijn dochter(s) of zoon. Samen dingen doen, of juist helemaal niets doen: zij bepalen.

Met mijn vrouw is het idee nog steeds om voor langere tijd naar Australië of Canada te gaan. Niet om te wonen hoor, maar gewoon als rondreis. Da’s prima. Kunnen we daarna gewoon weer terug naar Nederland.

Meijer Tegels & Sanitair
Meijer Tegels & Sanitair
Gemeente Zaanstad
Gemeente Zaanstad
Mantelzorg
Mantelzorg
Mercer
Mercer
Shortleasen met Kim
Shortleasen met Kim

Cases van Wouter

Ontmoet de rest
van het team

Ontmoet de rest
van het team

Mark

Mark

Hoge Ogen Gooier

Sander

Sander

De leukste thuis

Michel

Michel

Graphic DIYsigner

Alex

Alex

Online aanvoerder

Hans-Peter

Hans-Peter

Digitale inspirator

Dennis

Esther

Esther

Hoofd Beautycase

Ron

Edwin

Frank

Frank

Chef Sfeerbeheer

Stefan

Stefan

Rots in Branding

Sarina

Sarina

Online topper