Mogelijkheden Man
Snel schakelen, oplossingsgericht bezig zijn, en soms ook heel resoluut

Snel schakelen, oplossingsgericht bezig zijn, en soms ook heel resoluut

Bij Wouter kan eigenlijk alles. Als Wouter ergens aan begint, gaan overal lichtjes branden en dan ziet hij tomeloos veel mogelijkheden. En elke mogelijkheid verdient uitwerking, anders is het een gemiste kans. Het kan Wouter daarbij vaak niet gek genoeg zijn. Eind november lekker zeilen met het personeel? Tuurlijk, we gaan met Skûtsje Vriendschap zo het IJsselmeer op!

Tomeloos enthousiast

Dat enthousiasme kwam hem in januari 2007 goed van pas toen hij, samen met Dennis, Indrukwekkend oprichtte, maar zorgt ook vandaag de dag nog voor vele goede ideeën en een doortastende aanpak. Want hij mag dan de directeur zijn, hij is ook gewoon één van de accountmanagers, dus veel nieuwe projecten beginnen bij hem.

Door zijn enthousiaste en positieve instelling heeft Wouter sinds de start van Indrukwekkend ook veel geleerd. Hij is allang niet meer het tennistalent dat in het drukwerk is beland, maar weet inmiddels ook alles van websites, SEO en SEA, social media campagnes, communicatiestrategieën en het nut van een sterke content planning.

Dit, in combinatie met zijn kennis van drukwerk, maakt dat Wouter voor de Gemeente Zaanstad bijvoorbeeld onmisbaar is geweest in de huidige Mantelzorg campagne. Want, net zoals bij Indrukwekkend zelf, is de som van al die kennis bij elkaar, méér waard dan die kennis alleen.

Wat vindt Wouter leuk

Quote

Het voortraject van een project vind ik het leukste. Het nadenken, plannen en het verzinnen van mogelijkheden om de puzzel op te lossen is daarvan de uitdaging. Daarna is het de kunst om de technische taal te “vertalen” naar een begrijpelijk plan, zodat klanten weten welke mogelijkheden er zijn op websitegebied. Collega’s weten dat ze bij mij terecht kunnen om te sparren over creatieve ideeën of het oplossen van praktische problemen.

Wouter

Wie is Wouter verder?

Ik ben vijf jaar geleden, na 20 jaar, weer begonnen met tennissen en was, net als toen, direct verslaafd. Tennis blijft voor mij een heerlijke sport, omdat je zowel fysiek als mentaal bezig bent. Nu speel ik weer toernooien en competitie en daar geniet ik echt ontzettend van.

Maar ik heb inmiddels ook “padel” ontdekt. Een sport die erg dicht bij tennis staat. Het is dynamisch, snel en voor heel veel mensen toegankelijk. Met een aantal vrienden zijn we daarom Padel Kings begonnen, een bedrijf dat Padel bekend wil maken onder een groter publiek en onder andere lessen en clinics geeft.
Dus ja, de weekenden bestaan bij ons thuis vooral uit sporten. Mijn kinderen tennissen en voetballen ook en ze spelen piano en gitaar. Best wel druk dus, maar ik ben van mening dat sporten voor iedereen erg goed is.

Op mijn bucketlist staat om vanaf een bepaalde leeftijd van mijn kinderen met ieder apart een weekend per jaar weg te kunnen gaan. Papa met zijn dochter(s) of zoon. Samen dingen doen, of juist helemaal niets doen: zij bepalen.

Met mijn vrouw is het idee nog steeds om voor langere tijd naar Australië of Canada te gaan. Niet om te wonen hoor, maar gewoon als rondreis. Da’s prima. Kunnen we daarna gewoon weer terug naar Nederland.

Cases van Wouter

Potje sparren?

Samen weten we meer
dan alleen!

Potje sparren?

Samen weten we meer
dan alleen!

Wouter

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven