072 562 54 82

Inhoudsopgave

De Web Content Accessibility Guidelines of WCAG richtlijnen zijn de internationale standaard voor digitale toegankelijkheid. De standaard wordt beheerd door …

De Web Content Accessibility Guidelines of WCAG richtlijnen zijn de internationale standaard voor digitale toegankelijkheid. De standaard wordt beheerd door het World Wide Web Consortium. De WCAG is voortdurend in ontwikkeling. Momenteel is WCAG 2.1 de versie waaraan websites moeten voldoen, maar inmiddels is WCAG 2.2. verschenen en aan WCAG 3 wordt ook gewerkt.

Onze vormgevers en web-developers zijn continu op de hoogte van deze richtlijnen. Wij hechten ook veel waarde aan toegankelijkheid in onze designs. Onze ontwerpers houden rekening met richtlijnen voor toegankelijkheid om ervoor te zorgen dat onze designs voor een breed publiek begrijpelijk en bruikbaar zijn. Indrukwekkend is geaccrediteerd voor toegankelijkheid bij DDAI (Dutch Digital Accessibility Index) en onze vormgevers hebben opleidingingen gedaan bij o.a. Cardan Technobility.

Of het nu gaat om websites, drukwerk of social media content, we streven ernaar om inclusieve designs te creëren die voor iedereen toegankelijk zijn.

Heb je specifieke toegankelijkheidseisen of vragen? Neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen zorgen dat onze ontwerpen aan jouw specifieke behoeften voldoen.