Om in te lijsten
Webdesign

Webdesign

Wij bouwen alleen websites die het inlijsten waard zijn. Die perfect matcht met jouw behang, interieur, nee ehhh… doelgroep! We zijn namelijk van mening dat een website niet alleen bij jou moet passen, maar ook de doelgroep aan moet spreken. Een krachtig webdesign is daarom onmisbaar.

Onze vormgevers weten waar ze op moeten letten om tot een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website te komen. Bij het ontwerpen van een website gaan we dan ook altijd voor een op maat gemaakt design, passend bij de huidige of een compleet nieuwe huisstijl. Zo worden we niet beperkt door de technische beperkingen in templates. Wil je jouw website aan de nieuwste toegankelijkheidseisen laten voldoen? Dan nemen we dat mee in het ontwerp. Steeds meer (semi) overheidsinstellingen dienen hier rekening mee te houden, maar ook voor andere bedrijven is het aan te raden.

Ook toe aan een nieuw design? Geef ons een belletje of vul het onderstaande contactformulier in, dan nemen wij contact op.

Contact Andere websites diensten
  • Ontwerp op basis van jouw wensen en onze creativiteit
  • Maatwerk in jouw huisstijl
  • Kijk mee en geef feedback in onze interactieve demo-omgeving
Quote

De mannen dachten goed mee om zaken scherp te krijgen en vervolgens in verschillende creatieve uitingen te vertalen. Geen makkelijke klus, maar wel een hele geslaagde samenwerking!

Liesbeth van Meurs & Erwin Le Blansch
Communicatieadviseur & opdrachtgever Gemeente Zaanstad
Liesbeth van Meurs & Erwin Le Blansch

Meer websites

Web development

Web development

Web development

Web development

Jouw wensen omzetten naar een knappe website? Onze web developers kunnen het!

Hosting

Hosting

Hosting

Hosting

Hosting is vaak een ondergeschoven kindje en dat is onterecht. Lees hier alles over hosting, waarom het belangrijk is en wat wij bieden.

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan of stel ons een vraag

* verplichte velden
Alex-HP-Mark-Michel
Terug naar boven