back to top

Voor alle online
vragen

Help ik je supergraag
verder!

Voor alle online
vragen

Help ik je supergraag
verder!
Hans-Peter

Digitale duizendpoot

Digitale duizendpoot

Hans-Peter is een teamplayer. Kom je ergens niet uit? Hij weet de weg, stippelt hem voor je uit en leidt je er met een walkie talkie doorheen. Je vindt hem dan ook vaak aan het bureau van een andere collega. Ron bijvoorbeeld, om te sparren over de mogelijkheden voor klanten. Met Alex, om de oplossingen uit te werken die je tijdens een project tegenkomt. Of met Sarina, om te bedenken welke online marketingmogelijkheden er ingezet moeten worden en te zoeken naar de meest effectieve methoden om de doelstellingen te meten. Hans-Peter gaat graag op onderzoek uit. Af en toe moeten we hem eraan herinneren dat een werkdag 8 uur heeft.  Anders zouden zijn werkdagen van 7 uur in de morgen tot 11 uur ‘s avonds zijn.

Het voortraject van een project vind ik het leukste. Het nadenken, plannen en het verzinnen van mogelijkheden om de puzzel op te lossen is daarvan de uitdaging. Daarna is het de kunst om de technische taal te “vertalen” naar een begrijpelijk plan, zodat klanten weten welke mogelijkheden er zijn op websitegebied. Collega’s weten dat ze bij mij terecht kunnen om te sparren over creatieve ideeën of het oplossen van praktische problemen.

Volg Hans-Peter

Volg Hans-Peter

Volg Hans-Peter

Wie is Hans-Peter verder?

Peter verder?

Na mijn studie Economie ben ik gaan varen als Officier Zeedienst bij de Koninklijke Marine. Hier heb ik een aantal varende functies gehad, maar kwam ik ook bij de Planning en Coördinatie terecht. Daar zijn we aan het programmeren geslagen. Na die tijd ben ik verder gegaan met programmeren. Als freelancer bouwde ik websites. Later ging ik bij Newfish aan de slag in Hoorn. Daar werkten we voor verschillende bureaus, waaronder Indrukwekkend.

In het weekend doe ik aan hockey, ga ik naar de film of het toneel (bekijken, niet spelen). Als ik niet zelf kook voor het gezin gaan we lekker uit eten. Nu de kinderen wat ouder zijn hebben we een paar jaar geleden besloten om wat verder weg te gaan op vakantie. Zo kunnen we met hen wat opsnuiven van andere culturen. We zijn nu in Amerika, Nieuw-Zeeland en Azië geweest. Het plan is om dit nog veel vaker te doen als iedereen uit huis is!

Studio S3
Studio S3
Felisenum
Felisenum
Akomo Kids
Akomo Kids
Gemeente Zaanstad
Gemeente Zaanstad
Mantelzorg
Mantelzorg
Shortleasen met Kim
Shortleasen met Kim

Cases van Hans-Peter

Ontmoet de rest
van het team

Ontmoet de rest
van het team

Esther

Esther

Hoofd Beautycase

Mark

Mark

Hoge Ogen Gooier

Ron

Sander

Sander

De leukste thuis

Stefan

Stefan

Rots in Branding

Alex

Alex

Online aanvoerder

Frank

Frank

Chef Sfeerbeheer

Wouter

Wouter

Mogelijkheden Man

Edwin

Dennis

Michel

Michel

Graphic DIYsigner

Sarina

Sarina

Online topper