Digitale duizendpoot
Hpedia: onze betrouwbare bron voor online kennis

Hpedia: onze betrouwbare bron voor online kennis

Het lijkt wel alsof Hans-Peter uit meerdere personen bestaat, misschien daarom de dubbele naam. De een weet alles van websites, de techniek en vormgeving die hierbij komt kijken en de ander zit vol kennis over online marketing. Dat komt samen in Hans-Peter. Hij zoekt voor klanten uit welke mogelijkheden er allemaal zijn op deze gebieden en hoe dit gaat passen in het budget van de klant.

Gedreven onderzoeker

Hans-Peter is een teamplayer. Kom je ergens niet uit? Hij weet de weg, stippelt hem voor je uit en leidt je er met een walkie talkie doorheen. Je vindt hem dan ook vaak aan het bureau van een andere collega. Ron bijvoorbeeld, om te sparren over de mogelijkheden voor klanten. Met Alex, om de oplossingen uit te werken die je tijdens een project tegenkomt. Of met Sarina, om te bedenken welke online marketingmogelijkheden er ingezet moeten worden en te zoeken naar de meest effectieve methoden om de doelstellingen te meten. Hans-Peter gaat graag op onderzoek uit. Af en toe moeten we hem eraan herinneren dat een werkdag 8 uur heeft.  Anders zouden zijn werkdagen van 7 uur in de morgen tot 11 uur ‘s avonds zijn.

Wat vindt Hans-Peter leuk

Quote

Het voortraject van een project vind ik het leukste. Het nadenken, plannen en het verzinnen van mogelijkheden om de puzzel op te lossen is daarvan de uitdaging. Daarna is het de kunst om de technische taal te “vertalen” naar een begrijpelijk plan, zodat klanten weten welke mogelijkheden er zijn op websitegebied. Collega’s weten dat ze bij mij terecht kunnen om te sparren over creatieve ideeën of het oplossen van praktische problemen.

Hans-Peter

Wie is Hans-Peter verder?

Na mijn studie Economie ben ik gaan varen als Officier Zeedienst bij de Koninklijke Marine. Hier heb ik een aantal varende functies gehad, maar kwam ik ook bij de Planning en Coördinatie terecht. Daar zijn we aan het programmeren geslagen. Na die tijd ben ik verder gegaan met programmeren. Als freelancer bouwde ik websites. Later ging ik bij Newfish aan de slag in Hoorn. Daar werkten we voor verschillende bureaus, waaronder Indrukwekkend.

In het weekend doe ik aan hockey, ga ik naar de film of het toneel (bekijken, niet spelen). Als ik niet zelf kook voor het gezin gaan we lekker uit eten. Nu de kinderen wat ouder zijn hebben we een paar jaar geleden besloten om wat verder weg te gaan op vakantie. Zo kunnen we met hen wat opsnuiven van andere culturen. We zijn nu in Amerika, Nieuw-Zeeland en Azië geweest. Het plan is om dit nog veel vaker te doen als iedereen uit huis is!

Cases van Hans-Peter

Voor alle online
vragen

Help ik je supergraag
verder!

Voor alle online
vragen

Help ik je supergraag
verder!

Hans-Peter

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven