Hoge Ogen Gooier
Meester van veelzijdigheid

Meester van veelzijdigheid

Mark is onze vormgever en onze huis-excentriekeling. Andere bureaus hebben een pingpongtafel om te onderstrepen hoe creatief ze zijn; wij hebben Mark. Groot voordeel ten opzichte van die andere pingpongtafels is dat Mark graag een moppie meezingt met de radio. Dat kan ‘ie niet, hij kent de teksten doorgaans niet eens, maar het werkt uiterst sfeer verhogend, in ieder geval voor Mark. Wat dan weer een positieve invloed heeft op collega Frank, die altijd graag inhaakt als het zover is.

Ruimte

Qua vormgeving is Mark minstens zo meeslepend; zijn ontwerpen worden vaak bij de eerste aanblik al positief ontvangen. Dat is omdat Mark niet zozeer buiten de welbekende box denkt, maar hij liever gewoon de grenzen van die box wat verlegt. Dan kan er ineens veel meer en wordt de klant toch positief verrast. Die ruimte creëert Mark helemaal zelf en soms staat daar ineens een geit in. Dat kan dan gewoon.

Ook overlegt Mark vaak met Stefan. Dat gebeurt in een soort geheimtaal. Wij hopen dat dat dan over de projecten gaat waar ze op dat moment in de studio mee bezig zijn, maar het zou natuurlijk net zo goed over tuinieren kunnen gaan.

Wat vindt Mark leuk

Quote

Het leukste vind ik het om de illustratieve kant van de vormgeving te combineren met de typografische kant. Daarbij is het voor mij persoonlijk ook de kick om er nét iets meer van te maken dan de klant verwacht. Dat ze echt even kijken van: “Oh, he!? Wow!"

Mark

Wie is Mark verder?

Buiten het werk ben ik eigenlijk altijd wel bezig met het maken van dingen. Dit kunnen tekeningen, schetsen of schilderijen zijn, maar ook vaak houtwerk of ander bouwmateriaal. Ik zie vaak dingen waarvan ik denk “dat zou ik gemakkelijk zelf kunnen maken, maar dan zou ik het nét even anders willen doen”. Raar genoeg lukt dat vaak nog vrij aardig.

Verder ga ik graag naar musea, festivals, of een biertje doen met mijn vrienden op het dorp, maar ook weer niet te vaak. Want ik hou ook van klussen in het huis, lekker schilderen en werken in de tuin.

Cases van Mark

Heb jij een
leuke uitdaging?

Kom maar op!

Heb jij een
leuke uitdaging?

Kom maar op!

Mark

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven