072 562 54 82

Inhoudsopgave

Signing is meer dan alleen een logo op je pand. Voor onze klanten zetten we al jaren signing in om op te vallen. Zo hebben we eens het hele pand van het Waterlaboratorium onder handen genomen en voorzien we ook regelmatig de auto’s van onze klanten van een nieuw jasje. Dit zijn de vrij gangbare vormen van signing. Maar je kunt signing ook voor andere doeleinden inzetten. We lichten een paar voorbeelden van tijdelijke signing toe.

Maak een statement!

Voor onze trouwe klant Baker McKenzie (Amsterdam) mochten we hun pand in een tijdelijk signingjasje hijsen. Zij wilde tijdens de Amsterdam Pride laten zien dat zij allesbehalve neutraal zijn. Een mooi statement! En dus gingen wij de hoogte in. Letterlijk! Met knikkende knietjes stapte ik in het bakje om het project op te meten. Want dat moet wel goed natuurlijk…

Technische tip: Voor dit project zijn uiteindelijk one way vision raamstickers gebruikt. Zo kun je nog wel naar buiten kijken, maar niet naar binnen en valt je reclame op zonder belemmering van het zicht.

pride signing bij baker mckenzie

Verspreid een boodschap

Een boodschap op je pand bereikt natuurlijk alleen de mensen die daar langsrijden. Een boodschap op je auto daarentegen bereikt een nog groter publiek! Met je (bedrijfs)auto ben je een rijdende reclamezuil. Voor KTI hebben we daarom gekozen om een extra sticker te plakken om de vacatures te promoten. De doelgroep rijdt immers rond dezelfde tijdstippen als KTI op de weg. Een slimme zet!

Technische tip: Maak gebruik van een sticker met een niet permanente lijmlaag, zodat ze gemakkelijk weer verwijderd kunnen worden. EN blijf er niet de hele zomer mee rijden, want dan gaat de ondergrond verkleuren. 

vacature op je bus?

Groot, groter, grootst!

Ook bij Sanquin kozen we voor tijdelijke signing om nieuwe donoren te werven. En dat was wel even een mega klus, want een truck van 13,5 x 2,5 meter besticker je niet in een uurtje. De normaal witte, sobere truck werd in een weekend omgetoverd tot opvallend geheel. En leverde uiteindelijk flink wat nieuwe donoren op op een game-evenement op! Na de actie zijn de stickers ook in een weekendje weer verwijderd en kon de bus weer gebruikt worden.

Technische tip: Bij iedere sign opdracht is de logistiek heel belangrijk en zeker als je een vrachtwagen wil bestickeren. Zorg altijd dat je projectmanagement klopt! 

tijdelijke signing sanquin truck

Hier ben ik dan!

We stonden zelf laatst ook voor een mooie signingklus. Die van ons nieuwe pand namelijk! Dat moest natuurlijk een pareltje worden. Mark is al druk bezig met het ontwerp van een logo voor op het pand. Daar hopen we snel meer van te kunnen laten zien. Maar daarnaast wilden we ook een mooie verhuisaankondiging plaatsen zodat de buurt niet om ons heen kan.

Technische tip: Zorg dat de boodschap in 1x duidelijk is. Plaats niet teveel tekst op je banner. 

verhuissigning

Vertel een verhaal

Ook binnen voorzien we menig pand van een opvallend stukje signing. Zo hebben we laatst nog bij sportmarketingbureau 2Basics een visual aangebracht van ruim 3×3 meter. De visual laat de emotie tussen speler en coach zien, gevangen in een prachtig beeld van twee Haarlemse basketballers! De uitdaging zit in de resolutie van het beeld, waarbij wij door technische bewerking het maximale uit het beeld halen.

Technische tip: Zorg dat de muur ge√ęgaliseerd en de werkplek schoon en vrij van obstakels is. Monteur blij en een prachtig resultaat.

visual interieur 2basics

Ons wel bellen!

Vertel een verhaal, verras je klanten, breng sfeer in je werkruimte, toon je merkwaarden, kortom bel ons voor signing. We kunnen samen iets tofs bedenken!