Spelen met de huisstijl
Spelen met de huisstijl

Frisse huisstijl voor Mercer

Het internationaal opererende Mercer bevordert de gezondheid, welvaart en carrières van meer dan 110 miljoen mensen. Deze toonaangevende multinational met 22.000 medewerkers, verspreid over meer dan 170 kantoren in 43 landen, biedt de klant ondersteuning bij het oplossen van complexe vraagstukken ten aanzien van arbeidsvoorwaarden en menselijk kapitaal, en bij het ontwerpen en beheren van ziektekostenregelingen, sociale voorzieningen en pensioenen.

Werkwijze

Mercer placemat

Als één van de eerste klanten van Indrukwekkend is Mercer typerend voor onze werkwijze: proactief zijn, meedenken, nuchter en creatief te werk gaan en een langdurige relatie opbouwen waarin wederzijds vertrouwen in elkaars mogelijkheden de basis is.

Onze vormgevers hebben er plezier in om te spelen met de internationale huisstijlrichtlijnen en het vertalen daarvan naar de Nederlandse markt is een steeds terugkerende uitdaging.

Uitdagingen

Maar wij leggen de lat graag wat hoger voor onszelf, bijvoorbeeld door de huisstijlelementen op een dusdanige en goed passende manier terug te laten keren, dat het veel efficiënter wordt om middelen als enveloppen te produceren. Voor Mercer betekent dat een reële kostenbesparing. Voor ons betekent dat we extra eer uit ons werk halen.

De webshop die wij voor Mercer hebben ingericht, maakt het eenvoudig om verschillende locaties binnen de Benelux van briefpapier, ordners, visitekaartjes, brochures en andere middelen te voorzien. Terwijl onze studio maatwerk levert in de vorm van infographics, banners, placemats of de complete aankleding van een kantoor, inclusief bestickering.

Kauwgom

Mercer Kauwgom kaart

Ontmoet de betrokken teamleden

Andere cases

Terug naar boven