Een sterke boodschap kent geen grenzen
E-mailmarketing

E-mailmarketing

Rinkeldekinkel! En alweer vliegt er een postduif door je raam. Gelukkig is dit niet meer van deze tijd en kunnen we tegenwoordig een beroep doen op de digitale postduif. Hij heeft dan misschien geen snavel en veren, maar kan de boodschap minstens zo goed overbrengen. De digitale postduif komt je mailbox binnen met een nieuwsbrief van jouw favoriete webwinkel. Voor je het weet bevind je je op de website om je winkelmandje te vullen. Nog even de kortingscode uit de nieuwsbrief toevoegen en hoppa, nog geen dag later loop jij op nieuwe schoenen rond.

E-mail is nog steeds het best renderende online marketing kanaal. Dit komt onder andere omdat de ontvangers zich in veel gevallen zelf hebben aangemeld, of een product/dienst bij jou hebben afgenomen. Ze willen meer van jouw bedrijf weten, dus is het belangrijk dat jij hen voorziet van een verrassende, relevante en inspirerende mail waarna zij tot actie overgaan. Wat je doel ook is, een sterk opgestelde mail maakt het verschil!

Heeft jouw postduif wat krachtvoer nodig? We helpen jou graag om het maximale uit jouw volgende e-mailcampagne te halen. We hebben ervaring met meerdere nieuwsbrieftools waaronder Mailchimp, maar onze voorkeur gaat uit naar Campaign Manager.

Contact Andere online marketing diensten
  • Creatieve, converterende mails
  • Creëer extra aandacht voor jouw bedrijf
  • Wij zijn ervaren in campaign monitor, maar kunnen ook in andere systemen werken
Quote

Indrukwekkend is een proactief en zeer klantgericht bureau. Het e-mailmarketing systeem dat Indrukwekkend hanteert is erg gebruiksvriendelijk. Er wordt goed meegedacht over de mogelijkheden, wat resulteert in een sterke campagne!

Harriet Earl
Cursusorganisatie ITON
Harriet Earl

Meer online marketing

SEO

SEO

SEO

SEO

Als jouw doelgroep zoekt, wil jij gevonden worden. Gebruik je de juiste teksten op je website en passen deze bij het zoekgedrag van jouw doelgroep?

SEA (Google Ads)

SEA (Google Ads)

SEA (Google Ads)

SEA (Google Ads)

Een SEA campagne in Google Ads brengt jou bovenin Google. Wil je direct beter gevonden worden door jouw doelgroep? Kies SEA!

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social media marketing is een blijvertje en zeker belangrijk om op te pakken. We helpen je graag op weg!

Online Advertenties

Online Advertenties

Online Advertenties

Online Advertenties

Die advertentie die je laatst op een nieuwssite zag? Dat was een display advertentie. Bekijk hier waarom display ads en advertorials de moeite waard zijn!

Marketing dashboard

Marketing dashboard

Marketing dashboard

Marketing dashboard

Met een marketing dashboard van jouw bedrijf heb je altijd overzicht! Je weet hoeveel bezoekers je website trekt, hoe de campagnes lopen en meer.

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan of stel ons een vraag

* verplichte velden
Terug naar boven