De schone was buiten hangen
Online Advertenties

Online Advertenties

Niet die spijkerbroek met ingesleten grasvlekken en oude sokken. Nee, onze waslijn hangt vol met schone advertenties. Advertenties die je wil zien, wanneer je online voor een nieuwe spijkerbroek aan het kijken bent.

We bieden twee vormen van online advertenties aan: display advertenties en advertorials. Display advertenties worden ingezet via het Google Display Netwerk. Dit platform bestaat uit een verzameling van (nieuws)websites, Youtube-video’s, blogs en apps. Je kunt hierop adverteren en daarmee heel gericht jouw doelgroep bereiken. Daarmee vergroot je de naamsbekendheid van je bedrijf en trek je meer klanten aan. Google Display advertenties kunnen we ook inzetten om klanten en eerdere websitebezoekers te retargeten. De advertenties leveren we met een HTML5 animatie op in meerdere formaten.

Je kunt ook kiezen voor een advertorial, ofwel een redactioneel artikel. Dat is een advertentie met meer nieuwswaarde en objectiviteit, waardoor de lezer eerder geneigd is er veel aandacht aan te besteden. Heb jij nog schone was? We hangen het graag zo efficiënt mogelijk voor je op!

 

Contact Andere online marketing diensten
  • Stilstaande of bewegende (HTML5) display advertenties
  • Meet de effecten van de campagnes in een marketingdashboard
  • Onze marketeers hebben brede kennis over online adverteren
Quote

Het Gymnasium Felisenum stond in 2018 voor de opdracht om de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van de school voor de buitenwereld te verbeteren. Met Indrukwekkend vonden we een partner die samen met ons adequaat en concreet invulling heeft gegeven aan deze opdracht. De samenwerking en communicatie met Indrukwekkend verloopt erg prettig. Indrukwekkend voelt feilloos aan waar onze behoeften liggen en denkt altijd met ons mee. Het Felisenum is niet alleen voor de buitenwereld herkenbaar en aanwezig op een manier die past bij het karakter van de school, ook de medewerkers zijn enthousiast over de manier waarop hun school zich presenteert.

Marcel Kemper
Rector Bestuurder
Marcel Kemper

Meer online marketing

SEO

SEO

SEO

SEO

Als jouw doelgroep zoekt, wil jij gevonden worden. Gebruik je de juiste teksten op je website en passen deze bij het zoekgedrag van jouw doelgroep?

SEA (Google Ads)

SEA (Google Ads)

SEA (Google Ads)

SEA (Google Ads)

Een SEA campagne in Google Ads brengt jou bovenin Google. Wil je direct beter gevonden worden door jouw doelgroep? Kies SEA!

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social media marketing is een blijvertje en zeker belangrijk om op te pakken. We helpen je graag op weg!

E-mailmarketing

E-mailmarketing

E-mail marketing

E-mailmarketing

E-mail is een onverminderd krachtig marketingkanaal. Je verschijnt direct in beeld bij de doelgroep, dus is het oppakken van e-mailmarketing een logische keus!

Marketing dashboard

Marketing dashboard

Marketing dashboard

Marketing dashboard

Met een marketing dashboard van jouw bedrijf heb je altijd overzicht! Je weet hoeveel bezoekers je website trekt, hoe de campagnes lopen en meer.

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan of stel ons een vraag

* verplichte velden
Wouter-Sarina-Sander-Ron
Terug naar boven
Voordat je weggaat

In onze maandelijkse nieuwsbrief ontvang je:

  • Frisse ideeën op het gebied van social media;
  • Advies op maat van onze professionals;
  • Feiten en nieuwtjes over strategie, offline communicatie, websites, online marketing.