072 562 54 82

Inhoudsopgave

De werkdag is net geëindigd en ik heb trek, ernstige trek. Na een aantal dagen op soep-in-zak, potgroente en pasta geleefd te hebben kies ik er vandaag voor een maaltijd te laten bezorgen. Of af te halen, want dat kan ook op steeds meer plaatsen.

Waar dan?

Omdat ik de kaart van de Chinees en snackbar om de hoek al van voor naar achter besteld heb, wil ik nu eens ergens anders bestellen. Bij een restaurant die nu ook begonnen is met eten bezorgen, of een café die door het bekende virus haar focus verlegd heeft van shotjes naar stamppotjes. Maar nee, ik kom er niet op. Op thuisbezorgd zitten alleen de doorgewinterde bezorgrestaurants. Verder woon ik nu een klein jaar in de stad dus weet ik de restaurants en cafés in de buurt nog niet bij naam te noemen. Dus ja, dan maar weer de snackbar via thuisbezorgd.

Een week later loop ik langs mijn postvakje om te kijken hoe populair ik vandaag ben. Bingo! Twee brieven van de belastingdienst én een flyer van Kokusai, een Japans sushi en grill restaurant in mijn woonplaats Alkmaar. Omdat ik groot fan van hun teppan yaki kip ben lees ik de flyer aandachtig door. En ja hoor, daar staat m’n favoriet. Ik besluit het restaurant meteen te bellen om teppan yaki kip met een bak nasi te bestellen.

Tijd om het op te halen

20 minuten later ben ik op de afgesproken tijd bij het restaurant om mijn maaltijd op te halen. Dat het er druk kon zijn wist ik, maar zo druk? Nee, dit hadden ze zelf ook niet verwacht zeiden ze. Op de dag van het verspreiden van de flyer vliegen de bestellingen direct de deur uit en wordt er ongetwijfeld een mooie omzet behaald. Waar je de hardwerkende tieners achter de balie licht hoort mopperen over de grote drukte zal de ondernemer achter het restaurant maar wat blij zijn dat ‘ie wat flyers besteld heeft.

Nu jij!

Wil jij ook jouw gerechten of producten onder de aandacht brengen? We regelen graag een flyer, folder of ander drukwerk voor je! Neem contact op door op het spraakwolkje rechtsonder te klikken of bel ons tijdens kantoortijden op 072-562 54 82.