Altijd de juiste bouwstenen
Web development

Web development

Bouwde jij vroeger hetzelfde als alle andere LEGO-fanaten of wilde je écht iets unieks maken? Onze webdevelopers kozen voor dat laatste en dat is nooit meer veranderd. Functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid vormen de basis van elke WordPress website of -webshop die we bouwen, de vormgeving is telkens anders.

En converteert ‘ie dan ook? Zeker. Doordat we vanaf het begin onze marketeers bij het project betrekken ontstaat er een website die goed aansluit bij de behoeften van jouw bezoeker. Zo wordt de site goed gevonden in de zoekmachines, kunnen bezoekers gemakkelijk vinden waar zij naar zoeken en zorgen we er natuurlijk voor dat dat tot actie leidt. Bouwen wij binnenkort jouw nieuwe website?

Contact Andere websites diensten
  • Alles wordt geregeld: van ontwerp tot uitvoering
  • Kijk mee en geef feedback in onze interactieve demo-omgeving
  • Ervaren met de nieuwste ontwikkelingen in Wordpress, zoals Gutenberg
Quote

Michel, Alex en Hans Peter hebben goed naar onze wensen en ideeën geluisterd en die vertaald naar een prachtige website. Af en toe best complex met die verschillende talen, maar het ziet er nu uit zoals we dat voor ogen hadden en hij doet helemaal wat we graag wilden.

Martha en Chiel
Team Akomo Kids
Martha en Chiel

Meer websites

Webdesign

Webdesign

Webdesign

Webdesign

Die ene website waar je naar terug blijft gaan. Die jou laat vinden wat je zoekt. Die bouwen wij!

Hosting

Hosting

Hosting

Hosting

Hosting is vaak een ondergeschoven kindje en dat is onterecht. Lees hier alles over hosting, waarom het belangrijk is en wat wij bieden.

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan of stel ons een vraag

* verplichte velden
Alex-Ron-HP-Wouter
Terug naar boven