072 562 54 82

Inhoudsopgave

KPN NetwerkNL is druk bezig met de uitrol van glasvezel in Nederland. Tijdens een glasvezelproject worden bewoners op meerdere momenten op de hoogte gehouden van het proces met behulp van onder andere direct mail. Iedereen wil het snelle en betrouwbare netwerk kunnen gebruiken, dus voelt elke dag wachten aan als één teveel. KPN NetwerkNL begrijpt deze pijn en grijpt elke kans om het te kunnen verzachten aan.

Zo is het op een duidelijke en positieve wijze verstrekken van informatie van groot belang. Dit kwam onlangs tot uiting toen KPN NetwerkNL ons benaderde om groeikaartjes te laten bedrukken. Deze werden op een aantal projecten ingezet als ‘wachtverzachter’ of als ‘dankjewel’ na het bezoek van de kwaliteitscontroleurs.

Wat is een groeikaartje?

Een groeikaart is een kaart gemaakt van gerecycled papier met zaadjes erin. Deze kan geplant worden in een potje of direct in de tuin afhankelijk van de zaadjes die in de kaart verwerkt zijn. De groeikaart bevat bloemzaadjes, groentezaden of zaadjes van kruiden.

KPN groeikaartKwaliteitscontrole

Opdrachtgever KPN NetwerkNL vroeg ons om het groeipapier te bedrukken en te leveren. Hier komt meer bij kijken dan je denkt. Het groeipapier is ruwer en minder gebleekt dan reguliere direct mails die we versturen. Hierdoor kwamen de kleuren er in de proefdruk heel anders uit dan in het ontwerp stond. De kleuren weken teveel af van het oorspronkelijke ontwerp, wat vroeg om een kleine aanpassing in de kleurnummers. Na de aanpassing hebben we nog een proefdruk laten maken, waarbij de beoogde kleuren goed tot hun recht kwamen. Toen hebben we de door KPN NetwerkNL gewenste oplage besteld en geleverd.Groeikaartverschillen

Zeker weten dat de kwaliteit van je drukwerk goed is? We laten je graag weten waar je rekening mee moet houden.

Heb jij thuis een groeikaartje liggen? Of ben je gewoon benieuwd naar de werking van dit speciale materiaal? Dan helpen we je graag op weg met onze korte instructievideo. Onze online marketeer Sarina is geboren met groene vingers en doet het graag even voor!