Online topper
Geeft een boost aan jouw conversie

Geeft een boost aan jouw conversie

Of het nu gaat om glasvezel of een kinderdagverblijf, Sarina wordt van ieder project enthousiast. Eigenlijk kan ze gewoon niet kiezen wat ze leuk vindt dus pakt ze alles aan. Zowel op werkgebied als met sporten. Gelukkig is ze daardoor multi-inzetbaar op online marketinggebied.

Sarina is mega enthousiast!

Bij de start van een nieuw project schieten de ideeën door haar hoofd. Bij iedere klant vindt Sarina altijd een paar quick wins, waar ze direct mee aan de slag wil. Ze checkt ook altijd of het niet nóg beter kan door te sparren met Ron, Daan of Hans-Peter. Waarbij die laatste er vaak voor zorgt dat een simpele vraag beantwoord wordt in een volledig college. Vindt ze niet erg. Zo leert ze nog meer over haar passie, marketing.

Waar anderen zich liever specialiseren in marketing, wil Sarina juist zoveel mogelijk leren. Voor een Facebook en Google Ads campagne draait ze haar hand niet om. Tijd voor meer uitdaging en grotere projecten!

Wat vindt Sarina leuk

Quote

Het Indrukwekkend project vind ik tot nu de leukste klus. De eigen marketing is vaak een ondergeschoven kindje net als dat het huis van een timmerman nooit af zal raken. Er is gewoon te veel te doen. Bij Indrukwekkend hebben we uitgebreid de tijd genomen om te kijken hoe we de website kunnen verbeteren met als doel de vindbaarheid vergroten. Dat vind ik ook het leukste om te doen, een strategie opzetten en uitvoeren. De kers op de taart is natuurlijk als het in de uitvoering ook volgens plan gaat.

Sarina

Wie is Sarina verder?

Ik hou van aanpakken. Zowel thuis als in de sportschool of tijdens het hardlopen. Ik doe iets liever goed dan half. Daarnaast wissel ik graag van hobby’s. Zo ben ik in de zomer druk met wielrennen, maar vind je mij in het najaar en de winter juist in het zwembad of ben ik aan het kickboksen in de gym. Voordat je denkt dat ik een mega sporter ben... er zijn ook fases waarin ik verslaafd ben aan Netflix en er even niets van sporten terecht komt. Juist die afwisseling vind ik zo fijn en houdt me enthousiast.

Daarnaast zijn mijn vriend en ik gek op lekker eten en verwennen we onszelf graag met een uitgebreide lunch in de stad of diner bij ons favoriete restaurant. Daar kunnen we enorm naar uitkijken.

En hoe cliché, als kattenvrouwtje zou ik dolgraag een eigen kattenpension opzetten waar ik bejaarde katten een mooie oude dag mag geven. Met voldoende ruimte en zonnige plekjes om heerlijk te spelen en soezen. Voorlopig hou ik het nog bij mijn twee rooie bengels.

Cases van Sarina

Opzoek naar een
online strategie?

Dan help ik je
supergraag verder!

Opzoek naar een
online strategie?

Dan help ik je
supergraag verder!

Sarina

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven