Online topper
Geeft een boost aan jouw conversie

Geeft een boost aan jouw conversie

Of het nu gaat om glasvezel of een kinderdagverblijf, Sarina wordt van ieder project enthousiast. Eigenlijk kan ze gewoon niet kiezen wat ze leuk vindt dus pakt ze alles aan. Zowel op werkgebied als met sporten. Gelukkig is ze daardoor multi-inzetbaar op online marketinggebied.

Sarina moeten we altijd een beetje afremmen.

Bij de start van een nieuw project schieten de ideeën door haar hoofd en moeten we eerst de haalbaarheid controleren. Bij iedere klant vindt ze altijd een paar quick wins, waar ze direct mee aan de slag kan. Ze checkt ook altijd of het niet nóg beter kan door te sparren met Wouter, Ron of Hans-Peter. Waarbij die laatste er vaak voor zorgt dat een simpele vraag beantwoord wordt in een volledig college. Vindt ze niet erg. Zo leert ze nog meer over haar passie, marketing.

Waar anderen zich liever specialiseren in marketing, wil Sarina juist zoveel mogelijk leren. Voor een Facebook en Adwords campagne draait ze haar hand niet om. Tijd voor meer uitdaging.

Wat vindt Sarina leuk

Quote

Het Indrukwekkend project vind ik tot nu de leukste klus. De eigen marketing is vaak een ondergeschoven kindje net als dat het huis van een timmerman nooit af zal raken. Er is gewoon te veel te doen. Bij Indrukwekkend hebben we uitgebreid de tijd genomen om te kijken hoe we de website kunnen verbeteren met als doel de vindbaarheid vergroten. Dat vind ik ook het leukste om te doen, een strategie opzetten en uitvoeren. De kers op de taart is natuurlijk als het in de uitvoering ook volgens plan gaat.

Sarina

Wie is Sarina verder?

Ik hou van aanpakken. Zowel thuis als in de sportschool of tijdens het hardlopen. Ik doe iets liever goed dan half. Daarnaast wissel ik graag van hobby’s. Zo ben ik in de zomer druk met wielrennen, maar vind je mij in het najaar en de winter juist in het zwembad of ren ik een rondje hard. Voordat je denkt dat ik een mega sporter ben.. er zijn ook fases waarin ik verslaafd ben aan Netflix en er even niets van sporten terecht komt. Juist die afwisseling vind ik zo fijn en houdt me enthousiast.

Hoeveel ik ook hou van verandering, zoveel hou ik ook van een vast stramien. Ik heb dan ook een vaste routine voor de ochtend waarin ik mij klaar maak voor de dag. Ook in het weekend moeten we eerst een aantal huishoudelijke taken doen, voordat het tijd is voor ontspanning. Mijn vriend en ik zijn gek op lekker eten en verwennen onszelf graag met een uitgebreide lunch in de stad of diner bij ons favoriete restaurant. Daar kunnen we zo van genieten.

En hoe cliché, als kattenvrouwtje zou ik dolgraag een eigen kattenpension opzetten waar ik bejaarde katten een mooie oude dag mag geven. Met voldoende ruimte en zonnige plekjes om heerlijk te spelen en soezen. Voorlopig hou ik het nog bij mijn twee rooie bengels.

Cases van Sarina

Opzoek naar een
online strategie?

Dan help ik je
supergraag verder!

Opzoek naar een
online strategie?

Dan help ik je
supergraag verder!

Sarina

Ontmoet de rest van het team

Terug naar boven
Voordat je weggaat

In onze maandelijkse nieuwsbrief ontvang je:

  • Frisse ideeën op het gebied van social media;
  • Advies op maat van onze professionals;
  • Feiten en nieuwtjes over strategie, offline communicatie, websites, online marketing.