Meer dan kattenbakvulling
Offline communicatie

Offline communicatie

Sorry Simba, maar deze brochure houd ik toch echt voor mezelf. En het relatiegeschenk? Nee, die verdient geen enkeltje kliko. Wij leveren alleen drukwerk dat de moeite waard is. Drukwerk dat je wil bewaren, ook al turen er twee grote kattenogen jouw kant op.

Projectmanagement, vormgeving, drukwerk en voorraadbeheer. Wij voorzien in offline communicatie voor jouw bedrijf en denken graag met je mee. Naast het uitbesteden van print of drukwerk kun je bij ons ook terecht voor direct mails, signing en promotionele artikelen. En heb je zelf geen ruimte om het op te slaan? Dat kunnen we ook voor je regelen. Via onze handige webshop kun je het afroepen wanneer je het nodig hebt. Wil je weten wat offline communicatie voor jouw bedrijf kan doen? Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Contact Onze offline communicatie diensten
Weer eens iets anders dan een bedrukte pen: een USB-ventilator
Terug- en vooruitblikken met... snoepblikken!
Voor leerlingen van het Gymnasium Felisenum hebben we onder meer deze schooltas gemaakt
Denk ook eens aan het inzetten van een magazine voor jouw organisatie
  • Vakmanschap door jarenlange ervaring
  • We regelen alles; van ontwerp tot verzending
  • Op tijd en tegen een scherpe prijs
Quote

Baker McKenzie is een grote wereldspeler op een high end spelersmarkt. Dat betekent dat wij niet zozeer leveranciers zoeken, maar deskundige partners die oplossingsgericht maatwerk kunnen leveren. Het mooie is dat Indrukwekkend in staat is om oplossingen uit te denken, uit te voeren en te implementeren. Dit gaat over creativiteit, pragmatisme, innovatiekracht en pro-activiteit. Hoofd, Hart en Handen, dat is Indrukwekkend voor ons!

Wilbrand Kuijt
Wilbrand Kuijt

We verzorgen je:

Met een mooie, herkenbare stijl maakt jouw bedrijf een goede indruk. Van een logo tot complete huisstijl, onze vormgevers maken er een waar kunstwerk van.

Wil je een folder, brochure of ander drukwerk voor jouw bedrijf en geen afwijkingen in kleur en kwaliteit? Onze ervaren projectmanagers staan voor je klaar.

Val je niet op tussen je concurrenten? Nieuwe signing kan je bedrijf enorm doen shinen!

Met de deur in huis vallen, direct in de handen van je doelgroep. Dat doe je met een direct mail! Er zijn talloze mogelijkheden.

Relatiegeschenken zijn dé manier om langer onder de aandacht te blijven bij de doelgroep. Denk verder dan de cadeaukaart en maak echt indruk.

Al dat mooie drukwerk is leuk, maar waar laat je het? Ook daarvoor bieden we een oplossing: voorraadbeheer en opslag!

Vraag hier je gratis adviesgesprek aan of stel ons een vraag

* verplichte velden
Offline communicatieteam indrukwekkend
Terug naar boven