Dat is fijn thuiskomen
Direct mail

Direct mail

Direct mail is een van onze trouwste drukwerk opties. Hij komt in ontelbaar veel soorten; klein, groot, druk, rustig. Hij vraagt op een leuke manier om aandacht en stelt nooit teleur. Wist je dat 4 op de 10 Nederlanders zich laat inspireren door een fysieke brochure, flyer of informatiepakket dat door de brievenbus komt? Direct mail is nog altijd de belangrijkste bron van informatie.

Direct mail is de manier om met de deur in huis te vallen. Maar vraagt wel enige planning. Gelukkig kunnen onze projectmanagers je helpen met de mailing, verzending en het bewaken van de planning. Ze regelen het scherpste bezorgtarief, houden rekening met optimale verzendvolumes, gewicht, verzendmethodes en aflevermomenten. Hiermee creëren we extra voordeel voor jou. Zullen we direct even mailen?

Contact
  • Jarenlange ervaring met direct mail
  • We regelen alles; van een uniek ontwerp tot verzending
  • Lift mee op onze voordelige porto-tarieven
Quote

Wij hebben nu een aantal projecten samen met Indrukwekkend gedaan en zijn daar zeer tevreden over. Indrukwekkend is een creatief en professioneel reclamebureau wat  ‘outside the box’ ideeën presenteert en creëert en goed met ons meedenkt over de juiste klantbenadering. Ik kijk dan ook uit naar de volgende projecten die we met Indrukwekkend gaan oppakken.

Ellen de Ridder
Manager Marketing & Customer Service
Ellen de Ridder

Meer Offline communicatie

Vormgeving

Vormgeving

Vormgeving

Vormgeving

Met een mooie, herkenbare stijl maakt jouw bedrijf een goede indruk. Van een logo tot complete huisstijl, onze vormgevers maken er een waar kunstwerk van.

Drukwerk/print

Drukwerk/print

Drukwerk / print

Drukwerk/print

Wil je een folder, brochure of ander drukwerk voor jouw bedrijf en geen afwijkingen in kleur en kwaliteit? Onze ervaren projectmanagers staan voor je klaar.

Signing

Signing

Signing

Signing

Val je niet op tussen je concurrenten? Nieuwe signing kan je bedrijf enorm doen shinen!

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Relatie-geschenken

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn dé manier om langer onder de aandacht te blijven bij de doelgroep. Denk verder dan de cadeaukaart en maak echt indruk.

Voorraadbeheer en -opslag

Voorraadbeheer en -opslag

Voorraad-beheer en opslag

Voorraadbeheer en -opslag

Al dat mooie drukwerk is leuk, maar waar laat je het? Ook daarvoor bieden we een oplossing: voorraadbeheer en opslag!

Stel je vraag!

* verplichte velden
Terug naar boven