Drukt een stempel
Drukwerk/print

Drukwerk/print

Erg leuk hoor, zo’n aardappelstempel. Maar niet erg efficiënt. Wij pakken drukwerk aan zoals je dat van ons mag verwachten: met de kennis van een drukker en een goed oog voor detail. Van briefpapier tot flyers, complete jaarverslagen, een magazine of brochure. Onze projectmanagers ondersteunen je bij jouw drukwerkopdracht van vormgeving tot uitvoering en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Door onze jarenlange ervaring met druk- en printwerk weten we hoe we de kwaliteit kunnen borgen. Tijdens de intake adviseren we je over optimale oplages, materiaalkeuze, productietechnieken (digitaal – conventioneel offset), aanmaak partijen, kleurgebruik en andere manieren om jouw doelstellingen te behalen. Vormgeving nodig? Dat hebben we zelf in huis! Onze grafische ontwerpers draaien hun hand niet om voor een passend ontwerp bij de huisstijl.

Advies nodig? We lopen graag met je door het drukwerkpakket heen om te kijken wat er nog verbeterd kan worden.

Contact
  • Ervaren drukwerkprofessionals
  • Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • We regelen alles; van ontwerp tot verzending
Quote

Indrukwekkend is een prettig bureau om mee samen te werken, omdat ze ontzorgen. Ze denken zowel online als offline goed mee. Flexibel, klantgericht en altijd bereid om net dat stapje extra te doen!

Barbara Hermsen - De Jong
Barbara Hermsen - De Jong

Meer Offline communicatie

Vormgeving

Vormgeving

Vormgeving

Vormgeving

Met een mooie, herkenbare stijl maakt jouw bedrijf een goede indruk. Van een logo tot complete huisstijl, onze vormgevers maken er een waar kunstwerk van.

Signing

Signing

Signing

Signing

Val je niet op tussen je concurrenten? Nieuwe signing kan je bedrijf enorm doen shinen!

Direct mail

Direct mail

Direct mail

Direct mail

Met de deur in huis vallen, direct in de handen van je doelgroep. Dat doe je met een direct mail! Er zijn talloze mogelijkheden.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Relatie-geschenken

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn dé manier om langer onder de aandacht te blijven bij de doelgroep. Denk verder dan de cadeaukaart en maak echt indruk.

Voorraadbeheer en -opslag

Voorraadbeheer en -opslag

Voorraad-beheer en opslag

Voorraadbeheer en -opslag

Al dat mooie drukwerk is leuk, maar waar laat je het? Ook daarvoor bieden we een oplossing: voorraadbeheer en opslag!

Stel je vraag!

* verplichte velden
Terug naar boven